12 ay hangi burç?

İçindekiler:

  1. 12 ay hangi burç?
  2. Ikizler burcunun özellikleri nelerdir?
  3. Ikizler burcu kadınının özellikleri nelerdir?
  4. Ikizler burcu 2021 neler bekliyor?
  5. Ikizler burcu kadını zeki midir?
  6. Ikizler burcu erkeği zeki midir?
  7. Terazi burcu zeki midir?
  8. Kova Burcu zeki mi?
  9. Kova Burcu egolu mu?
  10. Kova burcu kadını çekici midir?
  11. Kova burcu kadını yalancı mıdır?
  12. Kova burcu kadını dengesiz mi?
  13. Koç burcu kadını yalan söyler mi?
  14. Yengeç burcu kadını yalan söyler mi?
  15. Hangi Burç ne kadar yalancı?
  16. Kova burcu kadını sadık mıdır?
  17. Aslan burcu kadını yalan söyler mi?

12 ay hangi burç?

Aralık ayı burcu yay burcudur. 1 Aralık ile 21 Aralık arası doğan herkes yay burcu özelliklerine sahiptir.

Ikizler burcunun özellikleri nelerdir?

İKİZLER BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile tanınırlar.

Ikizler burcu kadınının özellikleri nelerdir?

İkizler Burcu Kadını ve Özellikleri

  • Her daim canlı, neşeli ve enerjiktir! ...
  • Kararsızlık biraz zorlar! ...
  • Pratik bir zekaya sahiptir, çözüm odaklı düşünür! ...
  • İkizler burcu kadını Yeniliklere açıktır! ...
  • Yalnızlık ona göre değil! ...
  • İkizler burcu kadını istediği her şeyi elde eder! ...
  • İkizler burcu kadını kültürel birikime sahiptir!

Ikizler burcu 2021 neler bekliyor?

2021 İKİZLER BURCU – AŞK * Aşk konusunda tutkularınız bu yıl fazlası ile ortaya çıkacak. İkizler burçları bu yıl sevgi ve şehveti bir arada yaşayacaklar. Sağlık olarak şifa bulacağınız bir yıl sizi bekliyor. Bu dönemde kimilerinize yeni bir ilişki, evlilik gelirken kiminiz ise iş hayatında köklü değişimler geliyor.

Ikizler burcu kadını zeki midir?

İkizler burcu hem zeki hem de sezgiseldir. Işıltılı, parlak zekâsı göz kamaştırır. Zekâya ait her şeyi severler. Ancak konsantrasyonları ne yazık ki uzun sürmez ve süreklilik göstermez.

Ikizler burcu erkeği zeki midir?

Canım zeka dedin İkizler işlek zekası sayesinde, her şeyi hemen anlama, analiz etme ve ona adını basma konusunda çok başarılıdır.

Terazi burcu zeki midir?

Terazi burcu insanı konuşkandır, zekidir, çevresindekilere uyumlu ve kibar davranır. Onunla takılmak demek sürekli olarak müthiş deneyimler yaşamanız anlamına gelir. İnsan ilişkilerinde oldukça rahattır, kalabalık ortamlardan çekinmez. Utangaç ve içine kapanık diğer burçların güvenilir dostlarındandır.

Kova Burcu zeki mi?

Kovaların çok zeki olduğunu söylerler. Yaratıcı bir zekaya sahiptirler ama bazen anlaşılmaları zor olabilir, sabırlı olun!

Kova Burcu egolu mu?

Kova burcu hava elementine aittir ve sabit burçlardandır. ... Karşıt aksında bulunan Aslan burcundan aldığı etkiyle Kova burcunun da egosunun yüksek olduğunu söyleyebiliriz, yalnız Kova'daki ego daha çok insanlarla birlikte hareket ettiğinde açığa çıkar. İnsanlara hizmet ve bu kanaldan beslenmek ister.

Kova burcu kadını çekici midir?

Kova burcu kadının en belirgin özelliklerinden biri dikkat çekici gözleridir. Manalı gözleri olan bu kadınlar, ince telli ve bakımlı saçlara sahiptirler. Küçük burunları ve biçimli dudakları vardır. Konuşurken sık sık kaşlarını kaldırır ve bu hareketi kova kadınını daha çekici kılar.

Kova burcu kadını yalancı mıdır?

Hayalperest bir ruha sahip olan kovalar için küçük büyük yalan hepsi aynıdır. ... Onlara göre söyledikleri yalanların kimseye zararı yoktur ama etraflarınca durum hiç te onun sandığı gibi karşılanmaz. Tahminlerde bulunurken ya da kendisine dair gelecek planları yaparken çok ustaca yalan söyler.

Kova burcu kadını dengesiz mi?

Kovalar dengeli insanlardır. Kova burcu olanlar, hayata yaklaşım tarzlarıyla her zaman belli bir çizgiyi yakalarlar ve bu nedenle dengesiz davranmazlar.

Koç burcu kadını yalan söyler mi?

Koç burçları yalan söyleseler de beceremezler ve bunu açık ederler. ... Koç burcunun yalan söylediğiniz anlayıp bunu sorgularsanız, o hemen doğruyu söyleyecektir. Kısacası yalan koçlara göre bir durum değildir.

Yengeç burcu kadını yalan söyler mi?

Yengeç Burcu Yalan Söyler mi? Yengeç burçları yalanı pek sevmezler. ... Ancak bazen durum pek istedikleri gibi gitmeyebilir ve söyledikleri yalanların durumu daha da kötüleştirdiği olmuştur. Sonuç olarak yengeçlerin yalanla arası pek yoktur.

Hangi Burç ne kadar yalancı?

Hangi burç ne kadar yalancı? En yalancı burçlar hangileri?

  • Koç Onlar, güvenle doğan liderler olarak adlandırılan kişilerdir. ...
  • Boğa. Boğalar, maddi konularda ketum olabilir, para tasarrufları konusunda sır vermeyebilir ama diğer alanlarda sır saklamaya gerek duymaz, son derece açık yürekli insanlardır.
  • İkizler. ...
  • Yengeç ...
  • Aslan. ...
  • Başak. ...
  • Terazi. ...
  • Akrep.

Kova burcu kadını sadık mıdır?

Kova burcu kadınları, dürüst ve güvenilirdir. ... Kova burcu kadınlarının kendisine göre bazı kuralları vardır. Bu kurallara sadık kalırlar. Kova burcu kadınlarının gerçekten de zor kadınlar olduğunu söyleyebiliriz.

Aslan burcu kadını yalan söyler mi?

Aslan Burcu Yalan Söyler mi? Bu zararsız yalanlar konusunda oldukça başarılıdırlar ve etraflarındaki insanları çok güzel eğlendirirler. ... Aslan burçları büyük yalanlara başvurmazlar hatta yalan söyleyen insanlardan nefret eder ve zamanla uzaklaşırlar.