Johnny Depp neden Oscar alamıyor?

İçindekiler:

  1. Johnny Depp neden Oscar alamıyor?
  2. Johnny Depp Oscar ödülü aldı mı?
  3. Robert Downey Jr kaç Oscar aldı?
  4. Johnny Depp ve Amber Heard neden ayrıldı?
  5. Robert Downey Jr ne kadar kazandı?
  6. Robert Downey Sr öldü mü?
  7. Johnny Depp Amber Heard nasil tanisti?
  8. Avengers Infinity War oyuncuları ne kadar kazandı?

Johnny Depp neden Oscar alamıyor?

4. Johnny Depp. 3 kez Oscar adayı olan Depp; 2004'te Siyah İnci'nin Laneti için En İyi Erkek Oyuncu adayıydı ancak Mystic River'daki Sean Penne'e mağlup oldu. 2015'te Finding Neverland'te en iyi olmak için yarışsa da kaybetti. ... Depp, ödüllerle ilgilenmediğini, hatta Oscar kazanmak istemediğini belirtti.

Johnny Depp Oscar ödülü aldı mı?

Karayip Korsanları başta olmak üzere bütün filmlerinde muazzam performans gösteren dünyanın en ünlü aktörlerinden Johnny Depp, ne yazık ki uzun yıllar geçmesine rağmen hala bir Oscar ödülü alamadı.

Robert Downey Jr kaç Oscar aldı?

Iron Man ile gönülleri tekrar fetheden Robert Downey Jr. de ödülsüz isimlerden. 1992 yılında oynadığı Chaplin filmindeki Charlie Chaplin rolü ile 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında, 2009'da de Tropic Thunder filminde Kirk Lazarus rolüyle 'En İyi Yardımcı Erkek' Oscar ödülüne aday gösterilmişti.

Johnny Depp ve Amber Heard neden ayrıldı?

2016 yılında Amber Heard'ın açtığı dava sonucu çift boşandı. ... Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığı iddiasını gündeme taşıyan The Sun'a “iftira” davası açmıştı. Ünlü aktör imajının zedelendiğini söyleyerek The Sun'dan tazminat talep etmişti. Geçtiğimiz günlerde dava sonuçlandı ve Johnny Depp kaybetti.

Robert Downey Jr ne kadar kazandı?

Özellikle Avengers: Endgame'le birlikte oyuncu 75 milyon dolar (yaklaşık 554 milyon TL) kazanmasını sağladı. Tony Stark ve Sherlock Holmes filmlerinden elde ettiği gelirlerle 55 yaşındaki Robert Downey Jr.'ın servetinin 300 milyon dolar (yaklaşık 2 milyar 217 milyon TL) olduğu tahmin ediliyor.

Robert Downey Sr öldü mü?

7 Temmuz 2021 Robert Downey Sr./Ölüm tarihi

Johnny Depp Amber Heard nasil tanisti?

Amber Heard ve Johnny Depp, 2009'da Tutku Günlükleri filminin setinde tanıştı, 2012 yılında ise birlikte olma kararı aldı. Johhny Depp, Heard uğruna 2 çocuğunun annesi 14 yıllık eşi Vannessa Paradis'ten ayrılma kararı aldı.

Avengers Infinity War oyuncuları ne kadar kazandı?

Listeye göre en çok kazanan Marvel oyuncuları şöyle:
  • Chris Hemsworth (Thor) 76,4 milyon dolar (yaklaşık 437 milyon TL)
  • Robert Downey Jr. ( ...
  • Bradley Cooper (Rocket) 57 milyon dolar (yaklaşık 326 milyon TL)
  • Scarlett Johansson (Black Widow) 56 milyon dolar (yaklaşık 320 milyon TL)
Daha fazla öğe...