Odyometrist Nedir ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Odyometrist Nedir ne kadar maaş alır?
  2. 2 yıllık üniversiteden 4 yıllığa geçiş nasıl?
  3. AÖF Sosyal Hizmetler DGS ile hangi bölümlere geçiş yapabilir?
  4. 4 yıllık odyoloji nedir?
  5. 2 yıllık odyometri nedir?

Odyometrist Nedir ne kadar maaş alır?

30 senelik Sağlık Teknikeri Maaşı: 5100-5300 Türk Lirası Tabloda yer alan devlette ortalama olarak sağlık teknikerlerinin aldığı maaşlardır. Odyometri teknikeri de sağlık teknikeri statüsünde olduğu için yeni başlayan odyometri teknikeri maaşı 2021 yılında net maaş kapsamında 4700-4800 TL'ye denk gelmektedir.

2 yıllık üniversiteden 4 yıllığa geçiş nasıl?

Ön lisans öğrencilerini daha çok ilgilendiren Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile okumuş olduğunuz bölümün 4 yıllık lisans programlarına geçiş yapabilmeyi sağlayan bir sınav sistemidir. ÖSYM tarafından düzenlenen bir sınavdır.

AÖF Sosyal Hizmetler DGS ile hangi bölümlere geçiş yapabilir?

Geçiş hakkı bulunan bölümler ise şöyle; Kamu Yönetimi. Sosyal Hizmetler. Uluslararası İlişkiler. İşletme.

4 yıllık odyoloji nedir?

Odyoloji bölümü, üniversitelerde eğitimi verilen 4 yıllık lisans bölümüdür. Odyoloji hakkında eğitim veren odyometri adında 2 yıllık bir önlisans programı da söz konusudur ki odyoloji teknikerleri bu bölümden yetişir. Odyoloji bölümü mezunlarına ise odyolog unvanı verilir.

2 yıllık odyometri nedir?

Odyometri; işitmenin ölçülmesi ve işitme fonksiyonlarının değerlendirilmesini sağlayan işitme testine verilen isimdir. 2 yıllık Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Odyometri Programlarından mezun, insanların işitme bozukluğunun derecesini çeşitli testler yardımı ile saptayan ve hastanın durumuna göre işitme ...