Ardyz ne zaman bölünecek?

İçindekiler:

  1. Ardyz ne zaman bölünecek?
  2. Gürkan Bilgin kimdir?
  3. ARD Bilişim Teknolojileri ne iş yapar?
  4. Borsada FK oranı yüksek olması ne demek?

Ardyz ne zaman bölünecek?

Bu karar 11.08.2021 tarihinde yapılan yönetim kurulunda alınmıştır. Bedelsiz tarihi, alınan bu kararların genel kurulda onaylanmasından sonra yapılacak başvurularla belirlenecektir. Bedelsiz oranı a2 olduğu için ARDYZ hissedarlarına, ellerindeki her hisse için yaklaşık 6.12 tane daha hisse verilecektir.

Gürkan Bilgin kimdir?

Gürkan Bilgin, 1975 yılında Ankara'da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Hava Kuvvetleri Meslek Eğitimi programı (2004-2006), Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Lisans Programını (2009-2013) tamamlamıştır. 1994-2015 yılları arasında Hava Kuvvetleri Komutanlığında 21 yıl başarılı bir şekilde görev yapmıştır.

ARD Bilişim Teknolojileri ne iş yapar?

ARD YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ, sürekli gelişen teknolojilerin, birbirleriyle iç içe geçmiş uygulama alanlarında uçtan uca yazılım çözümleri üretir. Aşağıdaki başlıklarla özetlenebilir, Güçlü bir çözüm mimarisinin yazılımsal olarak hayata geçirilmesi.

Borsada FK oranı yüksek olması ne demek?

Borsada FK, borsada fiyat kazanç oranı anlamına gelmektedir. Bu oranı için şirketin güncel hisse senedi fiyatını hisse başına kara bölmek gerekmektedir. FK oranı, bir hissede 1 TL kazanmak için kaç lira yatırmanız gerektiğini söyler. Borsada herkesin amacın fiyat kazanç oranı yüksek hisseleri almaktır.