Göbeğin sol tarafında ağrı nedir?

İçindekiler:

  1. Göbeğin sol tarafında ağrı nedir?
  2. Sol göğüs altinda ağrı bayan neden olur?
  3. Sol göğsünün altı neden ağrır?
  4. Sırt ve omuz ağrısı için hangi bölüme gidilir?

Göbeğin sol tarafında ağrı nedir?

Karın sol alt bölümünde olan ağrılarda, kalın bağırsak iltihapları, yumurtalık sorunları, karın şah damarının hastalıkları, idrar sorunları, dış gebelik sorunu ve apandisit problemi olabilir.

Sol göğüs altinda ağrı bayan neden olur?

Fakat sol kaburga altında hissedilen ağrılar çoğu zaman kalın bağırsaktaki gaz sıkışması nedeniyle ortaya çıkabilmektedir. Sol kaburga altında kendisini gösteren ağrı kimi zaman akciğer, dalak, mide ve ya böbrek hastalıklarının da habercisi olabilmektedir.

Sol göğsünün altı neden ağrır?

Fakat sol kaburga altında hissedilen ağrılar çoğu zaman kalın bağırsaktaki gaz sıkışması nedeniyle ortaya çıkabilmektedir. Sol kaburga altında kendisini gösteren ağrı kimi zaman akciğer, dalak, mide ve ya böbrek hastalıklarının da habercisi olabilmektedir. Sol kaburgada hissedilen birçok ağrı olabilmektedir.

Sırt ve omuz ağrısı için hangi bölüme gidilir?

Sırt ağrıları yaşayan bireyler öncelikli olarak aile hekimlerine gerekli başvuruda bulunabilir. Daha sonra ise aile hekimi durumun ciddiyetine bağlı olarak farklı doktorlara sevk edebilir. Genellikle sırt ağrıları söz konusu olduğunda bir ortopedi ya da fizik tedavi uzmanına gözükmek gerekir.