GittiGidiyor kargom nerede Ptt?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor kargom nerede Ptt?
  2. GTIN numarası nasıl bulunur?
  3. GittiGidiyor barkod numarası nerede yazar?
  4. GittiGidiyor hangi kargoyla gelir?
  5. GittiGidiyor onay vermezse ne olur?
  6. GittiGidiyor sipariş kodu nerede?
  7. N11 hangi kargo şirketi ile çalışıyor?
  8. GittiGidiyor onay verme nedir?
  9. Sipariş onay bekliyor ne demek?

GittiGidiyor kargom nerede Ptt?

Kargonuzun nerede olduğunu takip etmek istiyorsanız; Hesabım sayfanızdaki Durum bölümünde, ilgili ürünün yanında çıkan "Kargom Nerede?" linkine tıklayarak kolayca takip edebilirsiniz. Dilerseniz gönderilerinizi internet sayfamızdan http://gonderitakip.ptt.gov.tr ya da mobil uygulamalarımızdan da takip edebilirsiniz.

GTIN numarası nasıl bulunur?

GTIN bulma
  1. UPC. Bu GTIN türü, ABD'de satılan ürünlerde bulunur. Barkodun altında yer alan 12 haneli sayıdır:
  2. EAN, JAN veya ISBN. Bu GTIN türü, Avrupa ve Japonya'da satılan ürünlerde ve dünya genelinde satılan kitaplarda bulunur. ...
  3. ITF-14. Bu GTIN türü, kargo kutuları gibi çoklu ambalajlarda satılan ürünlerde bulunur.

GittiGidiyor barkod numarası nerede yazar?

GTIN genellikle kutulu ürünlerin barkod gösteriminin yanında, ürün kutusunda veya kitap ürünleri için kapak bölgesinde yer alır.

GittiGidiyor hangi kargoyla gelir?

GittiGidiyor'un anlaşmalı olduğu kargo firmalarından biriyle (Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo, UPS Kargo, PTT Kargo) özel bir indirim anlaşmanız varsa, hem kendi indirim anlaşmanızdan yararlanabilir hem de GittiGidiyor satış kodunu kullanarak gönderim yapabilirsiniz.

GittiGidiyor onay vermezse ne olur?

GittiGidiyor'da paranız güvendedir. Siz ürüne onay vermeden paranız satıcıya aktarılmaz. Sorunlu bir ürün geldiğinde paranız iade edilir. Sıfır Risk ile tüm ödemeleriniz ve alışverişleriniz GittiGidiyor'un %100 güvencesi altında gerçekleşir.

GittiGidiyor sipariş kodu nerede?

Satış koduna; satın alma sonrası sipariş onay sayfasından, gelen sipariş onay e-posta'sından, cep telefonunuza gönderilen sms'ten, kayıtlı kullanıcılar için "Hesabım - Satın Aldıklarım" sayfasından ulaşılabilir.

N11 hangi kargo şirketi ile çalışıyor?

N11.com Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, PTT Kargo, UPS, Sürat Kargo, DHL Kargo, Fillo Kargo, FedEx Kargo, TNT Kargo şirketleriyle anlaşmalı olarak çalışmaktadır.

GittiGidiyor onay verme nedir?

Onay veya iade kararını vermeniz için, satıcının ürünü kargoya verdiği tarihten itibaren, 3 iş günü süreniz olur. Ürüne onay verdiğinizde paranız, satıcının banka hesabına aktarılır. GittiGidiyor'da paranız güvendedir. Siz ürüne onay vermeden paranız satıcıya aktarılmaz.

Sipariş onay bekliyor ne demek?

Onay Bekliyor : Kredi Kartı haricindeki bir ödeme yöntemi ile gelen sipariş ilk geldiğinde onay bekliyor durumunda olur. Onay bekliyor durumundayken ürün stoktan düşmemektedir. ... Aktif yaparsanız siparişleriiniz tüm ödeme yöntemlerinde "onaylandı" olarak gelecektir.