Ayen Enerji sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Ayen Enerji sahibi kimdir?
  2. Fahrettin Amir Arman Kimdir?
  3. Ayen kaç lot var?
  4. Mehmet Aydıner kimdir?
  5. Ayen Enerji halka arz ne zaman?
  6. Hesiad nedir?
  7. CANTE hisse ne zaman işlem görecek?
  8. Vbt yazılım ne zaman işlem görecek?
  9. Bion ne zaman işlem görecek?
  10. Can Termik ne zaman işlem görecek?
  11. Çan ne zaman işlem görecek?
  12. Vbytz ne zaman işlem görecek?
  13. Escar hisse ne zaman işlem görecek?
  14. BIOEN Borsada ne zaman işlem görecek?
  15. Çan2 Borsada ne zaman işlem görecek?
  16. Centa Borsada ne zaman işlem görecek?
  17. Vbt Borsada ne zaman işlem görecek?
  18. Kütahya Şeker ne zaman işlem görecek?

Ayen Enerji sahibi kimdir?

Firmamız, hakim ortaklığı Aydıner İnşaat A.Ş.'ye ait ve % 15,01'i halka açık olan AYEN Enerji'nin grup şirketidir. Aydıner İnşaat A.Ş. Mehmet AYDINER'in öncülüğünde kardeşleri Turgut AYDINER ve Turhan AYDINER'le birlikte 1969 yılında inşaat faaliyetlerine başlamıştır.

Fahrettin Amir Arman Kimdir?

1956 yılında Ankara' da doğdu. 1976 yılında Gazi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü, 1979 yılında da İşletme Yönetimi Lisans Üstü eğitimini tamamlamıştır. Çalışma hayatına özel sektörde başlayan Fahrettin Amir ARMAN, 1991 yılından beri de, Ayen Enerji A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Ayen kaç lot var?

AYEN ENERJİ (AYEN)
Hisse AdıAlışHacim (LOT)
AYEN4,70002.506.928,00

Mehmet Aydıner kimdir?

Ömer AydIner, Ayen Enerji ve Aydıner İnşaat'ın yönetim kurulu üyesi. ... Ömer AydIner, Ayen Enerji ve Aydıner İnşaat'ın yönetim kurulu üyesi. Toplam 12 şirket ve 300 milyon YTL ciroya sahip olan Aydıner Grup'un kurucusu Mehmet Aydıner'in oğlu.

Ayen Enerji halka arz ne zaman?

Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş. (Aydem Yenilenebilir) 19- tarihlerinde halka arz edilecektir. Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş.'nin (“Şirket” veya “Aydem Yenilenebilir”) birincil halka arzının talep toplaması 19- tarihlerinde (4 gün) yapılacaktır.

Hesiad nedir?

Türkiye' de hidroelektrik enerji üretimi konusunda faaliyet gösteren firmaların bir araya gelerek hidroelektrik enerji konusunda çalışmalar yapmak, sektörün sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve sektördeki şirketler arasında işbirliği ve dayanışmayı sağlamak üzere Haziran 2000′ de oluşturdukları bir birliktir.

CANTE hisse ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 3,90 TL/pay baz fiyat, "CANTE.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Vbt yazılım ne zaman işlem görecek?

VBT Yazılım AŞ'nin, 8 milyon TL nominal değerli payları, pay başına 12,48 liradan 5-6 Temmuz 2021 tarihlerinde halka arz edildi. Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği VBT Yazılım VBTYZ koduyla Borsa İstanbul'da işlem görecek.

Bion ne zaman işlem görecek?

Yüzde 27,8'i halka açılan Biotrend Enerji şirket paylarının, Borsa İstanbul onayına bağlı olarak, Çarşamba gününden itibaren "BIOEN" koduyla işlem görmeye başlaması bekleniyor.

Can Termik ne zaman işlem görecek?

#CANTE kodu ile, eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirilen Çan 2 Termik halka arzının Borsa İstanbul'da işlem göreceği tarih de yatırımcılar tarafından en çok merak edilen konulardan bir tanesi. Ekonomi uzmanları, Çan 2 Termik Santral'in Borsa İstanbul'da işlem göreceği tarihi, olarak belirtildi.

Çan ne zaman işlem görecek?

BORSA KODU... Çan2'nin payları da 3,90 TL/pay baz fiyat ve "CANTE.E" kodu ile 30 Nisan'da işlemlere açılacak.

Vbytz ne zaman işlem görecek?

VBT Yazılım, halka arza konu olan 8 Milyon TL nominal değerli payları 21 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 12,48 TL/pay, #VBTYZ.E kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Escar hisse ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen 11.000.000 TL nominal değerli paylar 21 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 15 TL/pay baz fiyat, "ESCAR.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

BIOEN Borsada ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 18 TL/pay baz fiyat, "BIOEN.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Çan2 Borsada ne zaman işlem görecek?

Son olarak Çan2'nin payları da 3,90 TL/pay baz fiyat ve "CANTE.E" kodu ile 30 Nisan'da işlemlere açılacak.

Centa Borsada ne zaman işlem görecek?

Son olarak Çan2'nin payları da 3,90 TL/pay baz fiyat ve "CANTE.E" kodu ile 30 Nisan'da işlemlere açılacak.

Vbt Borsada ne zaman işlem görecek?

VBT Yazılım AŞ'nin, 8 milyon TL nominal değerli payları, pay başına 12,48 liradan 5-6 Temmuz 2021 tarihlerinde halka arz edildi. Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği VBT Yazılım VBTYZ koduyla Borsa İstanbul'da işlem görecek.

Kütahya Şeker ne zaman işlem görecek?

KÜTAHYA ŞEKER NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK? Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş.'nin Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacağı tarih 8 Temmuz 2021 olarak açıklandı.