Rus takvimi ne kadar doğru?

İçindekiler:

  1. Rus takvimi ne kadar doğru?
  2. Hangi takvim cinsiyet hesaplama?
  3. Maya takvimine göre kıyamet günü ne zaman?
  4. Cinsiyet geni kimden gelir?

Rus takvimi ne kadar doğru?

Sonucun doğru çıkma ihtimali % 50'dir ve tamamen tesadüfidir. Zira çiftlerin bebek beklemesi durumunda bebeğin kız ya da erkek olma ihtimalinin % 50 olduğunu unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla yapılan Rus takvimi cinsiyet hesaplama işlemi ile elde edilen sonucun doğru çıkma ihtimalinin % 50 olması da kaçınılmazdır.

Hangi takvim cinsiyet hesaplama?

Çin Takvimi'ne göre cinsiyet hesaplama, Çin'de millattan önceye kadar dayanan bir gelenektir. Çin Takvimi cinsiyet hesaplama yöntemi hem hamile kadınlar tarafından bebeğin cinsiyetini tahmin etmek hem de hamilelik düşünen kadınlar tarafından hamilelik planlaması için kullanılmaktadır.

Maya takvimine göre kıyamet günü ne zaman?

Geçmişte de ortaya atılan iddilar bir kez daha gündeme geldi. Maya takvimine göre 21 Haziran'da yani 4 gün sonra kıyamet kopacak ve dünyanın sonu gelecek.

Cinsiyet geni kimden gelir?

Erkeklerin genetik yapısı ise 46xy'dir. Dolayısıyla bazı sperm hücrelerinde x bazılarında ise y kromozomu vardır. Y kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse erkek bebek, x kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse kız bebek oluyor. Dolayısıyla doğacak bebeğin cinsiyetini kadın değil, erkek belirliyor.