Esra Eron hangi dizide oynuyor?

İçindekiler:

  1. Esra Eron hangi dizide oynuyor?
  2. Kiralık aşk Feryal kim?
  3. Efe Gürsoy kimdir?
  4. Esra Eron kiminle evlendi?
  5. Şafak Özbir kimin kızı?
  6. Esra Eron Efe Gürsoy ayrıldı mı?
  7. Murat Aşık kiminle evli?
  8. Esra Eron boşandı mı?
  9. Şafak Özbir ve Ali Özbir kardeş mi?
  10. Şafak Özbir Akusta kim?
  11. Efe Gursoy kim?
  12. Esra Erol kimin eşi?

Esra Eron hangi dizide oynuyor?

Hekimoğlu20 Kiralık Aşk20 Esra Eron/TV şovları

Kiralık aşk Feryal kim?

38 yaşındaki manken ve oyuncu Esra Eron İzmir doğumludur. ... 2015 yılında Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Feryal Tümen karakteri ile TV ekranlarına hızlı bir dönüş yapan Esra Eron dizinin yakaladığı başarıda da pay sahibidir.

Efe Gürsoy kimdir?

EFE GÜRSOY KİMDİR? Efe Gürsoy, Ergun Gürsoy'un yeğenidir. Galatasaray Spor Kulübü'nün eski yöneticisi olan Ergun Gürsoy, Efe Gürsoy'un amcasıdır. İşletmecilik mesleği ile uğraşmaktadır.

Esra Eron kiminle evlendi?

Murat Aşıke. 2008–2013 Esra Eron/Eşi

Şafak Özbir kimin kızı?

İdriz Özbir'in kızı olan Şafak Özbir Akusta, Esra Erol'un iş adamı eşi Ali Özbir'in kız kardeşidir. Aslen Karslı olan Şafak Özbir Akusta, 3 Haziran 2016 tarihinde usta oyuncu Mesut Akusta ile hayatını birleştirdi.

Esra Eron Efe Gürsoy ayrıldı mı?

Oyuncu Esra Eron, geçtiğimiz haftalarda uzun süredir aşk yaşadığı işletmeci Efe Gürsoy'dan ayrıldı. 40 yaşındaki Eron, önceki gün Instagram'da yaptığı paylaşımlarla da eski sevgilisine sitem etti.

Murat Aşık kiminle evli?

Gökçen Aşıke. 2019 Esra Erone. 2008–2013 Murat Aşık/Eşi

Esra Eron boşandı mı?

Aynı sene Miss Europe yarışmasında da üçüncü olan Eron, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık ile 2008 yılında nikah masasına oturdu. 2010 yılında Alya isminde bir kız çocuğu dünyaya getiren Esra Eron, 5 yıllık eşi Murat Aşık'tan 2013 yılında boşandı.

Şafak Özbir ve Ali Özbir kardeş mi?

Özbir, "Kürt İdris" lakabı ile tanınan yer altü dünyasının ünlü ismi İdris Özbir'in kızı iş adamı Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in kız kardeşidir. Aynı zamanda Ali Özbir'in eşi sunucu Esra Erol'un görümcesi olan Şafak Özbir 03 Haziran 2016 tarihinde ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evlendi.

Şafak Özbir Akusta kim?

Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir Akusta, Esra Erol'un görümcesi olarak biliniyor. İdriz Özbir'in kızı olan Şafak Özbir Akusta, Esra Erol'un iş adamı eşi Ali Özbir'in kız kardeşidir. Aslen Karslı olan Şafak Özbir Akusta, 3 Haziran 2016 tarihinde usta oyuncu Mesut Akusta ile hayatını birleştirdi.

Efe Gursoy kim?

EFE GÜRSOY KİMDİR? Efe Gürsoy, Ergun Gürsoy'un yeğenidir. Galatasaray Spor Kulübü'nün eski yöneticisi olan Ergun Gürsoy, Efe Gürsoy'un amcasıdır. İşletmecilik mesleği ile uğraşmaktadır.

Esra Erol kimin eşi?

Esra Erol'un eşi Ali Özbir, Temmuz 1968 tarihinde Kars'ta dünyaya gelmiştir. Ali Özbir, bir dönemin tanınmış mafya babalarından Kürt İdris'in oğludur Ancak Ali Özbir babasının yolundan gitmemiş ve turizm sektörüne girmiştir. Özbir'i Türkiye çapında tanınır hale getiren isim ise eşi Esra Erol olmuştur.