Kurs Öğrenci Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Kurs Öğrenci Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. Mezun öğrenci DYK başvurusu nasıl yapılır?
  3. DYK öğrenci girişi nasıl yapılır?
  4. Kurs başvuruları ne zaman?
  5. Destekleme ve Yetiştirme Kursları nedir?

Kurs Öğrenci Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kursiyerler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi e-Kurs Modülünün kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilirler. Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapar.

Mezun öğrenci DYK başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

DYK öğrenci girişi nasıl yapılır?

Mezun Öğrenci Girişi Öğrenim durumunuza göre tıklayarak, Güvenlik Kodunu, TC. Kimlik Numaranızı, Öğrenci numaranızı ve Nüfus Cüzdanı Seri No veya Cilt No bilgilerinizi girerek giriş yapabileceksiniz.

Kurs başvuruları ne zaman?

DYK E-KURS BAŞVURULARI NE ZAMAN? DYK öğrenci başvuruları 24 Ağustos ve 30 Ağustos tarihleri aralığında tamamlanacak. Kurs sınıflarının oluşturulması ise 31 Ağustos-3 Eylül'de yapılacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları nedir?

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK), Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devlet okullarında eğitim görmekte olan öğrenciler için verilen ekstra eğitimleri nitelemektedir. Destekleme ve Yetiştirme Kursları için herhangi bir ücret alınmadığı gibi dersler tamamen müfredata göre işlenmektedir.