Açıköğretim sınavsız geçiş bölümleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim sınavsız geçiş bölümleri nelerdir?
  2. AÖF Hemşirelik önlisans kimler başvurabilir?
  3. 2 yıllık açıköğretim kayıt için neler gerekli?
  4. 2 yıllık ne okuyabilirim?
  5. Lise mezunu açık üniversite okuyabilir mi?
  6. Açıköğretim Fakültesi Hemşirelik bölümü var mı?
  7. Hemşirelik lisans Tamamlama 2022 başvuruları ne zaman?
  8. Açık öğretime yerleşen ek tercih yapabilir mi?
  9. Aof kayıt olmak için ne yapmalıyım?
  10. Açık üniversite nasıl kayıt olunur 2021?
  11. 2 yıllık üniversite için hangi sınava girecek?
  12. 2 yıllık üniversite okumak nedir?

Açıköğretim sınavsız geçiş bölümleri nelerdir?

  • Adalet.
  • Bankacılık ve Sigortacılık.
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri.
  • Dış Ticaret.
  • Halkla İlişkiler ve Tanıtım.
  • İlahiyat.
  • İşletme Yönetimi.
  • 8.Lojistik.
Daha fazla öğe...

AÖF Hemşirelik önlisans kimler başvurabilir?

2014 yılında yayınlanan 6569 sayılı Kanun gereğince,19.11.2014 tarihinden önce hemşirelik önlisans programları ile YÖK tarafından belirlenen sağlık önlisans programlarından mezun olarak diploma alanlar programa başvuru hakkına sahiptirler.

2 yıllık açıköğretim kayıt için neler gerekli?

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

2 yıllık ne okuyabilirim?

En İyi 2 Yıllık Bölümler:
  • İlk ve Acil Yardım (Paramedik)
  • Adalet.
  • Anestezi.
  • Ağız ve Diş Sağlığı
  • Odyometri.
  • Bilgisayar Programcılığı
  • Çocuk Gelişimi (2 Yıllık)
  • Büro Yönetimi.
Daha fazla öğe...

Lise mezunu açık üniversite okuyabilir mi?

Açıköğretime kayıt yaptırmak isteyen tüm liseden mezun öğrencilerin önlisans programları için YGS' den en az 150 puan alması gerekir. Lisans düzeyinde yerleşecek adayların ise LYS' den 180 puan alması gerekmektedir. Bu puanın üzerinde puan alan tüm adaylar açıköğretim fakültesini tercih edebilirler.

Açıköğretim Fakültesi Hemşirelik bölümü var mı?

AUZEF'e bağlı olan Hemşirelik Programı, iki yıllık açık öğretim lisans tamamlama programıdır. ... Hemşirelik bilim ve sanatını birey, aile ve toplumun sağlık bakımını karşılamada en üst düzeyde kullanabilen ve tercih edilen mezunlar vermek hedeflenmektedir.

Hemşirelik lisans Tamamlama 2022 başvuruları ne zaman?

2. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Lisans Tamamlama Programına ilişkin başvuru ve tercih işlemleri 21 (Saat: 15:30) – 21 (Saat:17:00) tarihleri arasında Başkanlığımız resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile yapılacaktır.

Açık öğretime yerleşen ek tercih yapabilir mi?

Merkezi yerleştirmede bir örgün yüksek öğretim programına yerleştirilen öğrenciler ile kontenjansız açık öğretime yerleştirilen öğrenciler Anadolu Üniversitesi AÖF'ün kontenjan sınırlaması olmayan bölümleri için ek yerleştirme başvurusu yapabililer.

Aof kayıt olmak için ne yapmalıyım?

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “ÖSYS Yeni Kayıt” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Açık üniversite nasıl kayıt olunur 2021?

Üniversitenin yayımladığı akademik takvimde yeni dönem için ikinci üniversite başvuru ve kayıt işlemleri 23 Ağustos 2021 - 08 Ekim 2021 tarihleri arasında, https://aoskayit.anadolu.edu.tr kayıt adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra ikinci üniversite kayıt işlemini ...

2 yıllık üniversite için hangi sınava girecek?

Oturum olan TYT tüm üniversite adaylarının girmek zorunda olduğu sınavdır. 2. Oturum olan AYT'ye talep eden öğrenciler girebilmektedir. AYT ile lisans bölümleri tercih edilir.

2 yıllık üniversite okumak nedir?

Önlisans üniversitelerin 2 yıl süren eğitimi sonucunda mezun olmaktadır. Önlisans bölümleri olarak da örnek olarak belirttiğimiz adalet, iş sağlığı ve güvenliği, bilgisayar programcılığı, tıbbi sekreterlik, anestezi gibi bölümler verilebilir.