Uniswap kaç dolar olur?

İçindekiler:

  1. Uniswap kaç dolar olur?
  2. Uni Coin ne zaman çıktı?
  3. 100x Coin kaç dolar?
  4. Üniswap Coin kimin?
  5. Uniswap TRY nedir?
  6. Matic Coin kaç tane var?
  7. Pig coin nedir?
  8. SafeMoon coin nedir?
  9. Ethereum hangi ülkenin?
  10. Uni Coin ne iş yapar?
  11. Uniswap kurucusu kimdir?

Uniswap kaç dolar olur?

Güçlü kripto para borsalarında ortalama Uniswap fiyatı 22,91 USD'dir. 1 Uniswap Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir. Kripto para piyasasında #14 numarada yer alan Uniswap toplam piyasa değeri olarak da 11.909.337.915,00 Dolar değerine sahiptir.

Uni Coin ne zaman çıktı?

Otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcısının (AMM) örneği olan Uniswap, Kasım 2018'de piyasaya sürüldü, ancak DeFi protokollerinin popülerliği ve ona bağlı token ticaretindeki yükseliş sayesinde bu yıl içinde kayda değer ölçüde ilgi topladı.

100x Coin kaç dolar?

Neden piyasa değeri yok?...100X Fiyat İstatistikleri.
100xCoin Değeri₺0.00000004951
Piyasa HakimiyetiVeri Yok
Piyasam Sıralaması#3539
4 satır daha

Üniswap Coin kimin?

1. Ne zaman ve kim tarafından kuruldu? Hayden Adams tarafından kurulan Uniswap'in token'ı UNI, 'de Uniswap'te işlem yapanlara ve havuza likidite sağlayanlara dağıtıldı.

Uniswap TRY nedir?

Uniswap, merkeziyetsiz bir değişim sistemidir. ... Uniswap temelde ERC-20 tokenlarının değişimini akıllı sözleşmeler üzerinden bir merkez ya da yönetici bulundurmadan yapılabilen bir protokoldür. Uniswap sisteminde bulunan havuzlarda tokenlerin alışverişine imkan sağlayan akıllı sözleşmeler kullanmaktadır.

Matic Coin kaç tane var?

Matic Network (MATIC) toplamda 10.000.000.000 MATIC adet üretilecektir. Şu anda piyasada bulunan Matic Network (MATIC) adedi 2,758,503,686 MATIC'dir. Belirli aralıklarla piyasaya MATIC arzı yapılmaya devam etmektedir.

Pig coin nedir?

Pig coin Binance üzerinden toplam arzı katlanarak bürük miktarlarda azaltan bir Kara Delik tasarımına sahip ilk jetondur. Kendilerini bu şekilde tanımlıyorlar. Pig Finance, Mart ayında ilk kez satışa çıktığında 0.000000014 dolardan işlem görüyordu. Bugün ise fiyatı 0.000003 dolardan işlem görüyor.

SafeMoon coin nedir?

SafeMoon, kurucusu John Karony olan, Merkeziyetsiz Finans (DeFi) tokeni, aynı zamanda kripto para birimidir.

Ethereum hangi ülkenin?

Ethereum takımı Vitalik Buterin, Mihai Alisie, Anthony Di Iorio ve Charles Hoskinson'dan oluşuyor. Ethereum projesinin resmi geliştirilmesi 2014 yılının başlarında Swiss şirketlerinde (Ethereum Switzerland GmbH) başladı.

Uni Coin ne iş yapar?

UNI Token, Uniswap merkeziyetsiz borsasının yönetiminde söz sahibi olunmasını sağlayan bir yönetim Tokenıdir. Uniswap sistemi açık yazılım bir protokoldür. Merkeziyetsiz Uniswap protokolü, sistem içi güncelleme ve değişimlerin yapılabilmesi amacıyla kullanıcı fikirlerini diğer kullanıcılara sunmaktadır.

Uniswap kurucusu kimdir?

Uniswap Kurucusu Kim? Uniswap, Ethereum üzerinde yer alan geniş kitleye AMM'leri tanıtmak amacıyla ortaya atılan bir plan olarak kullanıma açıldı. Platformu hayata geçiren isim, Ethereum geliştiricisi Hayden Adams.