Avrasya Tüneli kaç para 2020?

İçindekiler:

  1. Avrasya Tüneli kaç para 2020?
  2. Avrasya Tüneli bugün ücretsiz mi?
  3. Avrasya Tüneli ceza nereye ödenir?
  4. Köprü geçiş ücreti hangi yönde?
  5. Avrasya tünelinden HGS ile geçiş var mı?
  6. Avrasya Tüneli kaç km denizin altında?
  7. 2021 Avrasya Tüneli geçiş ücreti ne kadar?
  8. Avrasya Tüneli geçiş ücreti hangi bankaya?
  9. Ihlalli geçiş nereye ödenir?
  10. Avrasya Tüneli ödeme hangi bankalar?
  11. Yeni HGS nasıl alınır?

Avrasya Tüneli kaç para 2020?

2020 yılında Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 36,40 TL, minibüsler için ise 54,70 TL olarak uygulanıyordu. 2021 yılında otomobillerin geçiş ücretine yüzde 26,4, minibüslerin geçiş ücretine yüzde 26,1 zam yapılmış oldu.

Avrasya Tüneli bugün ücretsiz mi?

YAP-İŞLET-DEVRET Modeli ile yapılarak işletmeye açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu, Osman Gazi Köprüsü, Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu ve Ankara Niğde Otoyolundan geçişler ücretlidir.

Avrasya Tüneli ceza nereye ödenir?

İhlalli geçiş ödemelerinizi nakit olarak, banka hesabınız üzerinden veya kredi kartınız vasıtasıyla anlaşmalı bankaların şubelerinden veya mobil ve internet bankacılığı uygulamaları aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Köprü geçiş ücreti hangi yönde?

Twitter üzerinden yapılan açıklamada "Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğundaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçiş ücreti yalnızca Avrupa - Asya yönünde geçişlerde alınmaktadır.

Avrasya tünelinden HGS ile geçiş var mı?

Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretleri, son teknoloji ürünü tasarıma sahip serbest akış sistemi yardımıyla ödeniyor. OGS ve HGS sistemi aynı gişede aktif halde kullanılıyor ve Avrasya Tüneli kullanıcılarına kesintisiz yolculuk sağlayabilmek için gişelerde nakit veya kredi kartı ile ödeme seçeneği bulunmuyor.

Avrasya Tüneli kaç km denizin altında?

Avrasya Tüneli projesinin 5,4 kilometre kadar kısmı deniz tabanında yer alan bölümünde bulunmaktadır. Özel teknoloji ile inşa edilmiş etkin metotlar ile hazırlanmış olan bu bölüm, tünelin belli bir kısmını anlatmaktadır. Toplamda ise 14,6 kilometre kadar bir uzunluğa sahip olduğunu söylemek mümkün.

2021 Avrasya Tüneli geçiş ücreti ne kadar?

1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 46 TL, minibüsler için ise 69 TL olarak belirlendi. Fiyatlara %8 KDV dahil edilirken Avrasya Tüneli'nden yalnızca 1. ve 2. sınıf araçlar geçebiliyor.

Avrasya Tüneli geçiş ücreti hangi bankaya?

Avrasya Tüneli ve Kuzey Marmara Otoyolu Geçiş İhlali Ödemeleri. Geçiş ihlali ödemeleriniz için rahatınızı bozmanıza gerek yok! İş Bankası'nın dijital bankacılık platformlarıyla geçiş ihlali ödeme işlemlerinizi kolayca ve güvenle yapabilirsiniz.

Ihlalli geçiş nereye ödenir?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

Avrasya Tüneli ödeme hangi bankalar?

Avrasya Tüneli'ni kullanan sürücüler geçiş ödemelerini artık www.avrasyatuneli.com, Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın yanında İş Bankası üzerinden de yapabilecek. 08.10.2018 tarihi itibarıyla uygulamaya alınan iş birliği ile sürücüler, geçiş ücretleri ve ihlalli geçiş cezalarını kolayca ödeyebilecek.

Yeni HGS nasıl alınır?

HGS NEREDEN ALINIR? HGS'yi isteyen PTT şubelerinden isteyen anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alabilirler. PTT'de HGS ilk alım ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir.