Cansu Dere Eyşan hangi dizide oynadı?

İçindekiler:

  1. Cansu Dere Eyşan hangi dizide oynadı?
  2. Cansu Dere Kimdir onedio?
  3. Cansu Dere hangi yarışma?
  4. Cansu Dere kimle sevgili?
  5. Cansu Dere Metin akdülger sevgili mi?
  6. Cansu Dere kaç kilo ve boyu?
  7. Cansu Dere ailesi nereli?

Cansu Dere Eyşan hangi dizide oynadı?

Ezel20 Eyşan Tezcan Atay/TV dizileri

Cansu Dere Kimdir onedio?

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini güzel oyuncu Cansu Dere, 'de Ankara'da doğdu. Üniversite öncesi eğitimini İzmir'de tamamlayan oyuncu daha sonra İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nde okudu. Sadakatsiz dizisi Asya rolüyle ekranlarda yer alan Cansu Dere 1.76 boyunda ve 50 kg.

Cansu Dere hangi yarışma?

2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı.

Cansu Dere kimle sevgili?

Cansu Dere, sevgilisi Engin Akyürek'in evine yerleşti.

Cansu Dere Metin akdülger sevgili mi?

Cansu Dere birlikte rol aldığı arkadaşı Metin Akdülger ile aşk yaşadığını itiraf etti. Cansu Dere, Metin Akdülger aşkı Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Cansu Dere, 'Şahsiyet' adlı dizide birlikte rol oynadığı arkadaşı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Cansu Dere, Metin Akdülger ile birlikte olduklarını açıkladı.

Cansu Dere kaç kilo ve boyu?

Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Ferhat ile Şirin dizisinde Banu karakterini canlandırmış olan Cansu Dere, 1.76 metre boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur.

Cansu Dere ailesi nereli?

1980 yılında Ankara'da doğdu. Yunanistan göçmeni bir aileden olan Cansu Dere, İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı.