PUBG kim icat etti?

İçindekiler:

  1. PUBG kim icat etti?
  2. PUBG hangi yılda çıktı?
  3. PUBG Mobile kurucusu kimdir nerelidir?
  4. PUBG Mobile turkiyeye ne zaman geldi?
  5. PUBG Mobile hangi tarihte çıktı?
  6. Tencent sahibi kim?
  7. PUBG kurucusu ne kadar kazandı?
  8. PUBG Mobile alım satım yasak mı?
  9. PUBG Mobile neden kaldırıldı?
  10. PUBG Mobile sıralama neye göre sıralanıyor?
  11. PUBG Mobile günde ne kadar kazanıyor?

PUBG kim icat etti?

Brendan Greene PlayerUnknown's Battlegrounds/Tasarımcılar

PUBG hangi yılda çıktı?

30 Temmuz 2016 PlayerUnknown's Battlegrounds/İlk piyasaya sürülme tarihi

PUBG Mobile kurucusu kimdir nerelidir?

Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG'yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore'nin Seul şehrinde kurulan bir şirket. PUBG Mobile'ın operasyonunu ise Çinli Tencent Games yürütüyor.

PUBG Mobile turkiyeye ne zaman geldi?

Mobil battle-royale oyunlarının artmasıyla birlikte PUBG Mobile 'de Çin'de ilk çıkışını yaptıktan sonra 'de Android ve İOS platformları için ücretsiz olarak yayınlandı.

PUBG Mobile hangi tarihte çıktı?

20 Aralık 2017 PUBG MOBILE: DİRENİŞ/İlk piyasaya sürülme tarihi

Tencent sahibi kim?

Tencent
Menkul değer sembolüHKSE: 770
Gelir237.760 milyar CN¥ (2014)
SahibiNaspers (%32,1) Ma Huateng (%8,63) JPMorgan Chase (%4,78) The Vanguard Group (%2,44) BlackRock (%1,97) Liu Chiping (%0,48)
Çalışan sayısı62.885 (31 Aralık 2019)
Websitewww.tencent.com
7 satır daha

PUBG kurucusu ne kadar kazandı?

PlayerUnknown'ın Battlegrounds geliştiricisi ve yayıncısı PUBG Corp, 2018 yılına ait mali durumunu açıkladı. Şirket, PUBG'nin yıllık kazancı ile ilgili bilgiler de paylaştı. Şirket, PUBG'den 2018 yılında 920 milyon dolar kazanç elde etti.

PUBG Mobile alım satım yasak mı?

PUBG Mobile hesap satışı veya diğer oyunlarda hesap satışlarının yasak olmasının iyi bir nedeni vardır. Bunun başlıca nedenlerinden biri oyunun kullanım şartlarının ihlalidir ve açıkça yasak olmasıdır. Bu yasağın ihlalinin tespiti sonucunda hesabınız kalıcı olarak askıya alınır.

PUBG Mobile neden kaldırıldı?

PUBG'nin mobile sürümü, Hindistan'ın 4 şehrinde yasaklandı. Yasağın ise çocukları korumak adına alındığı belirtildi. Çıkan haberlere göre Hindistan'ın bazı şehirlerinde PUBG, çocukların sınavlarına yeteri kadar çalışmamasına neden oluyor ve bu yüzden böyle bir yasak alındı.

PUBG Mobile sıralama neye göre sıralanıyor?

PUBG Mobile Rütbe Sistemi Rank sıralamanı arttırmak için oyunu kazanmalı ve iyi bir performans sağlamalısın. Oyuncular, her oyun sonunda performansına ve oyundaki sıralamasına göre bir kademe puanı kazanır. Her sezon bu sıralama puanları tekrar düzenlenir ve oyuncunun rank sırasına göre büyük ödüller verilir.

PUBG Mobile günde ne kadar kazanıyor?

Oyun içi satın alımlardan 5,1 milyar dolar gelir elde etti Şirket yalnızca oyuncu harcamaları sayesinde günlük yaklaşık 7,4 milyon dolar kazanmaya başladı.