Özel numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Özel numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  2. * 31 * numara nedir?
  3. Aramada numara nasıl gizlenir?
  4. Bilinmeyen bir numara nasıl bulunur?
  5. 118 80 ücreti ne kadar?
  6. Telefon numaramı nasıl görünür yapabilirim?
  7. *# 30 nedir telefon?
  8. Türk Telekom hattında numara nasıl gizlenir?
  9. Bilinmeyen numaralar servisinden numaramı nasıl gizlerim?
  10. Numaradan isim sorgulama kaç TL?
  11. 118 80 isimden numara buluyor mu?
  12. Turkcell Gizli numaramı nasıl görünür yaparım?
  13. Özel numara olarak nasıl arayabilirim?
  14. *# 30 kodu ne işe yarar?
  15. *# 21 kodu nedir?
  16. Turkcell'de numaramı nasıl gizlerim?
  17. Hat bilgilerimi nasıl gizlerim Turkcell?

Özel numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Bunun için yapmanız gereken işlemler;
  1. 11842 Bilinmeyen Numaralar servisini aramak ya da.
  2. KIM” yazıp boşluk bıraktıktan sonra sizi arayan 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048'e mesaj atmaktır.

* 31 * numara nedir?

8- Telefonunuzu arayan kimlik numarasında gizleme: # 31 # Bunu yalnızca Android cihazlarda çalıştırabilirsiniz. Ancak bu kodun girilmesi, Arayan Kimliği'nin devre dışı bırakıldığını belirten bir pop-up açıyor. Arayan Kimliği'ni yeniden yüklemek için *31# yazın. Arayacağınız numaranın önüne #31# kodunu ekleyin.

Aramada numara nasıl gizlenir?

Arama yapacağınız numaranın önüne #31# ekleyerek numaranızı görünmez yapabilirsiniz. Arama yapacağınız numaranın önüne *31# ekleyerek numaranızı ayarlar menüsünden kapatmış olsanız bile numaranızı görünür yapabilirsiniz.

Bilinmeyen bir numara nasıl bulunur?

- 11842 Bilinmeyen Numaralar servisimizi arayabilir, - "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz.

118 80 ücreti ne kadar?

Tarife Bilgisi
Faturalı
Servis AdıNumaraSes Çağrıları
BN ELEKTRONİK REHBERLİK HİZMETLERİ118104.48 TL / dk
BN ELEKTRONİK REHBERLİK HİZMETLERİ118804.48 TL / dk
BN ELEKTRONİK REHBERLİK HİZMETLERİ118884.49 TL / dk
15 satır daha

Telefon numaramı nasıl görünür yapabilirim?

Telefonunuzun arama ekranına girin. Arama ekranına #31# simgelerini tuşlayın. Bu simgelerin ardından aramak istediğiniz telefon numarasını girin. Aramayı gerçekleştirin.

*# 30 nedir telefon?

Sizi arayan gizli numaralar çoğunlukla *#30# #31# yada *#38# gibi numaraları sizin tele numaranızın önüne koyarak gizli bir şekilde arama sağlarlar. Bu şekilde size gelen aramada GİZLİ NUMARA yada ÖZEL NUMARA gibi bir ibare gözükür. Arayanın telefon numarası ise kesinlikle gözükmez.

Türk Telekom hattında numara nasıl gizlenir?

*Gizli numaralardan gelen çağrıları engellemek veya alabilmek için *253#yazarak arama yapmanız yeterli. *253# ye arama yaptığınızda, gizli numaralardan çağrı engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (aktif ise deaktif, deaktif ise aktif olacak) ve telefon ekranınızda ilgili bilgiyi görebileceksiniz.

Bilinmeyen numaralar servisinden numaramı nasıl gizlerim?

Telefon numaranızın 11842 Bilinmeyen Numaralar Servisimiz tarafından verilmesi ya da verilmemesi yönündeki talebiniz için; - Cep telefonunuz üzerinden SMS yoluyla işlem yapabilirsiniz. Rehber kaydınızın silinmesi için telefonunuzun mesaj bölümünden; "SIFRE REHBER KAPAT" yazarak 7048'e gönderebilirsiniz.

Numaradan isim sorgulama kaç TL?

Kime ait olduğunu öğrenmek için 2200'a gönderdiğiniz her numara sorgusu, sorgu başına tüm vergiler dahil 4,99 TL'dir. Turkcell hatlı cep telefonunuzdan 11832'ye yapacağınız aramanın ücreti ise dakika başına tüm vergiler dahil 2,20 TL'dir.

118 80 isimden numara buluyor mu?

11880′i arayarak sizi arayan cep veya sabit telefon numaralarının kime ait olduğunu hemen sorgulayabilirsiniz. ... Numaradan isim, isimden numara sorgulama ile ilgili diğer sorularınıza da bir telefonla yanıt bulabilmeniz mümkün!

Turkcell Gizli numaramı nasıl görünür yaparım?

Numara Gizleme ayarlarınızı yapılandırmak için Turkcell.com.tr en altta bulunan "İşlem Merkezi" sayfasına, Turkcell şifrenizle giriş yaparak ulaşabilirsiniz. açılan sayfanın sol kısmında yer alan "Ayarlarım" seçeneğinin altında "Çağrı Ayarlarım" sayfasından numara gizleme/gösterme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Özel numara olarak nasıl arayabilirim?

İşte, merak edilen tüm detaylar. Operatörler üzerinden gizli arama gerçekleştirmek için #31# tuşladıktan sonra aramak istediğiniz telefon numarasını girebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirerek arama yaptığınız zaman aradığınız kişinin ekranında “Özel Numara Arama” yazar.

*# 30 kodu ne işe yarar?

*#30# kodunu tuşlarsanız numaranızı gizleyebilirsiniz gibi birçok paylaşım var.

*# 21 kodu nedir?

*#21# Bu kodla aramalarınızın, mesajlarınızın ve diğer verilerinizin yönlendirilip yönlendirilmediğini öğrenebilirsiniz. Bilgilerin aktarıldığı yerler değil yönlendirme durumu gösterilir.

Turkcell'de numaramı nasıl gizlerim?

Kendi numaramı nasıl gizleyebilirim? Turkcell.com.tr en altta bulunan "İşlem Merkezi" sayfasına, Turkcell şifrenizle giriş yaparak ulaşabilir, açılan sayfanın sol kısmında yer alan "Ayarlarım" seçeneği altında yer alan "Çağrı Ayarlarım" sayfasından numara gizleme/gösterme işlemini yapabilirsiniz.

Hat bilgilerimi nasıl gizlerim Turkcell?

Açılan ekranda "Ayarlarım" altında yer alan "Hat Ayarlarım" seçeneğine tıklayın. Önünüze gelen sayfada "Numaramı Gizle" seçeneğinin yanında bulunan butonu açık konuma getirerek sayfanın sonunda bulunan "Kaydet" butonuna tıkladığınızda, aradığınız kişilerin numaranızı görmesini engelleyebilirsiniz.