PowerPoint slayt nasıl yapılır resimli anlatım?

İçindekiler:

  1. PowerPoint slayt nasıl yapılır resimli anlatım?
  2. Power Point nasıl açılır?
  3. PowerPoint sunusu hangi tuşla başlar?
  4. Zoomdan sunum nasıl yapılır?
  5. Zoom dosya paylaşımı nasıl yapılır?
  6. Zoom da ekran paylaşımına nasıl izin verilir?
  7. Zoom da indirilen dosyalar nerede?
  8. Zoom da kaydedilen video nasıl izlenir?
  9. Zoom da kayıt nasıl izlenir?
  10. Zoom da kayıt nasıl alınır?

PowerPoint slayt nasıl yapılır resimli anlatım?

Dosya > Kaydet'e tıklayın. Slaydınızı kaydetmek istediğiniz yeri seçin. Farklı Kaydet kutusuna slayt resminizin adını yazın. Kaydet'i tıklatın.

Power Point nasıl açılır?

İlk önce dosyayı sağ tıklayıp "Birlikte Aç ..." ı seçerek açılır listeden PowerPoint Presentation veya BIFF File seçin. İşe yaramadıysa, Windows'un dosya ilişkilendirmeleri ayarlarına gidin ve varsayılan olarak PPT dosyalarını açacak şekilde PowerPoint Presentation veya BIFF File olarak ayarlayın.

PowerPoint sunusu hangi tuşla başlar?

Slayt gösterisini denetleme
Yapılacak işlemBasılan tuş
Sunuyu en başından başlatma.F5
Sunuyu geçerli slayttan başlatmaShift+F5
Sonraki animasyonu gerçekleştirme veya bir sonraki slayda ilerleme.N Enter Page Down Sağ ok tuşu Aşağı ok tuşu Ara Çubuğu

Zoomdan sunum nasıl yapılır?

Adım #1: Sunum yapacağınız PowerPoint dosyasını açın. Adım #2: Bir Zoom toplantısına katılın ya da başlatın. Adım #3: Alt araç çubuğundaki yeşil renkli Share Screen butonuna tıklayın. Adım #4: Paylaşabileceğiniz ekranlar çıkacak.

Zoom dosya paylaşımı nasıl yapılır?

Toplantı İçi Dosya Aktarımını Kullanma Bir Zoom toplantısı sırasında Sohbet (Chat) seçeneğine tıklayın. Diğer (More) seçeneğini seçin ve dosya göndermek için Toplantıda Dosya Paylaş (Share file in meeting) seçeneğini seçin. Dosya başarıyla gönderildikten sonra aşağıdaki gösterge görünecektir.

Zoom da ekran paylaşımına nasıl izin verilir?

Zoom'da katılımcıların ekran paylaşımlarına izin verme

  1. Herhangi bir video görüşmesi sırasında ekranın alt kısmında bulunan Ekran Paylaşımı seçeneğinin yanındaki yukarı yönlü ok tuşuna basın.
  2. Açılan menüden Gelişmiş Paylaşım Seçenekleri'ine tıklayın.

Zoom da indirilen dosyalar nerede?

1 - Zoom uygulamasını bilgisayarınızda açın ve sağ üst kısımda yer alan gri çark ikonuna basarak ayarlar ekranına gelin. 2 - Recording (kayıt) sekmesinde Store my recordings at (kayıtlarımı şurada sakla) yazan yerde bilgisayarınızın içinde bir dizin görüyor olacaksınız.

Zoom da kaydedilen video nasıl izlenir?

Öncelikle zoom uygulamamızı açıyoruz. Açılan yeni pencerede sol tarafta bulunan Recording kısmına tıklıyoruz. Local Recording yazan kızımda göründüğü gibi bilgisayarımızda ne kadar boş kapasite olduğu görünmekte. Burdan change kısmına tıklıyoruz.

Zoom da kayıt nasıl izlenir?

Zoom servisinde toplantı girişi yapılan ekranda, eğer toplantı yöneticisi izin vermiş ise ” Record ” tuşu aktif olup, kayıt başlatılabilir. Toplantı bittiğinde kayıt dosyası daha önce tanımlanan adrese kaydedilir. Ücretli versiyonda bulut ortamına da kayıt yapılabilir.

Zoom da kayıt nasıl alınır?

Zoom toplantılarınızı ya da Zoom görüşmelerinizi kaydetmeniz oldukça basit....Uygulama İçinde Zoom Toplantısı Nasıl Kaydedilir?

  1. Zoom'u açın.
  2. Yeni Toplantı'ya tıklayın veya mevcut düzenlenmiş bir toplantıya katılın.
  3. Record butonuna tıklayın.
  4. Kaydı durdurmak için Durdur butonuna tıklayın.