Vakıfbank 6 ay ödemesiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vakıfbank 6 ay ödemesiz kredi başvurusu nasıl yapılır?
  2. Devlet destekli ihtiyaç kredisi hangi banka veriyor?
  3. Devlet bankaları ihtiyaç kredisi veriyor mu?
  4. Vakıfbank pandemi kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
  5. 6 ay ödemesiz destek kredisi faizi ne kadar?
  6. Vakıfbank 0.49 kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank 6 ay ödemesiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Başvuru nasıl yapılır? Temel İhtiyaç Destek Kredisi kampanyasına öncelikle cep telefonunuz aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz. Sms ile kredi başvurusu yapmak için; Aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724'e sms gönderebilirsiniz.

Devlet destekli ihtiyaç kredisi hangi banka veriyor?

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın destek kredisi açıklaması kredi çekmek isteyen vatandaşları heyecanlandırdı. Üç kamu bankası yeni kredi destek pakedini açıkladı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank vatandaşların ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla düşük faiz oranları ve uzun vade imkanlarıyla kredi sunuyor.

Devlet bankaları ihtiyaç kredisi veriyor mu?

Kamu bankaları artık 4 çeşit kredi sağlıyor. Her ihtiyaca uygun krediler bulunuyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank çeşitli ihtiyaçlara uygun olarak vatandaşlara kredi imkanı sağlıyor.

Vakıfbank pandemi kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sms ile kredi başvurusu yapmak için; Aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724'e sms gönderebilirsiniz. Kredi Başvurunuz değerlendirmeye alınacak olup başvurunuzun olumlu bulunması durumunda tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

6 ay ödemesiz destek kredisi faizi ne kadar?

6 ay ödemesiz dönemli, aylık eşit taksitli, 36 aya varan vadelerle, Aylık %0,49 faiz oranıyla kullanabilirsiniz. Temel İhtiyaç Destek Kredisi kampanyasından hane halkı geliri 5.000 TL ve altında olan bireysel müşteriler faydalanabilecektir.

Vakıfbank 0.49 kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank 0.49 faiz oranlarıyla verdiği bu kredilerde müşterilerin kredi notuna göre de faiz oranı uygulayacak. Ayrıca bankada hesabı olan kişiler, bankanın internet bankacılığını kullanarak da başvuru yapabilirler. Vakıfbank'ın mobil uygulamasına girerek, 0.49 faizli kredi başvurusunu yapabilirsiniz.