Orjinal Siirt bıttım sabunu nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Orjinal Siirt bıttım sabunu nasıl anlaşılır?
  2. Bıttım sabunu sivilce izlerini geçirir mi?
  3. Orjinal bıttım sabunu nereden alabilirim?
  4. Bıttım sabunu cilde iyi gelir mi?
  5. Bıttım sabunu saç dökülmesini önler mi?

Orjinal Siirt bıttım sabunu nasıl anlaşılır?

Ama Siirt yöresinde satılıyor diye her sabun orijinal olmayabilir. Diğer bir husus sabunun rengidir. Bıttım sabunu genellikle koyu yeşil bir renge sahiptir. Bıttım sabunu yapımın aşaması bittikten ve kullanılmaya hazır hale geldikten sonra bir süre sonra koyu olan renginin açığa döndüğü görülebilir.

Bıttım sabunu sivilce izlerini geçirir mi?

Bıttım sabunu yaz aylarında kullanıldığı takdirde cildi güneş lekelerine karşı korur. Var olan lekelerin de çok daha hızlı bir şekilde geçmesini sağlar. 3- Sivilceleri geçirir: En inatçı sivilceleri bile birkaç haftalık periyotta geçirir.

Orjinal bıttım sabunu nereden alabilirim?

Bıttım sabunu cilt bakım ürünü satan mağazalardan ve aktarlardan temin edilebilir. Bu sabunu online satış mağazalarından tekli ve set olarak sipariş etmek de mümkün.

Bıttım sabunu cilde iyi gelir mi?

Bıttım, vücut temizliğinde de etkili bir sabundur. Ciltte peeling etkisi yaratır bu sayede cilt pürüzsüz bir görünüme ulaşır. Güneş ve diğer dış etkenlere bağlı olarak oluşan cilt lekelerini geçirmede etkilidir. Cilde canlı ve parlak bir görünüm verir.

Bıttım sabunu saç dökülmesini önler mi?

Bıttım sabunu saç dökülmesini tamamen durdurur bıttım sabunu kullanarak saçlarınızı geri kazanabilirsiniz. Bıttım sabunu kepek oluşumunu tamamen yok eder. Beyazlaşmış saçlar için kullanıldığında 7-8 ay içerisinde doğal güç vererek eski rengini alır. Saç derisindeki bakteriler tamamen yok eder.