1 Temmuzdan sonra Kafeler kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. 1 Temmuzdan sonra Kafeler kaça kadar açık?
  2. Kafeler hafta sonu kaça kadar açık?
  3. Restoranlar gece kaça kadar açık?
  4. Müzik yayını kaça kadar?
  5. Hafta sonu restoranlar kapalı mı?
  6. Yemek Sepeti 24 saat açık mı?
  7. Yemek Sepeti kaça kadar açık 2021?
  8. Mekanlarda müzik kaça kadar?

1 Temmuzdan sonra Kafeler kaça kadar açık?

Uzun bir süredir pandemi yasakları nedeniyle açılış ve kapanış saatleri sürekli olarak değişen bunun yanı sıra müşteri kabul etme ve sadece paket servis hizmeti gibi hizmet anlayışları koronavirüs tedbirleri kapsamında değişten restoran ve kafe çalışanlarının kısıtlamaları 1 Temmuz tarihinden itibaren kaldırıldı. 1 ...

Kafeler hafta sonu kaça kadar açık?

HAFTA SONU KAFE ÇALIŞMA SAATLERİ Restoran ve kafeler, Cumartesi günü de dahil olmak üzere haftanın altı günü 07:00-21:00 saatleri arasında hizmet verebilecek. Pazar günü tam gün sokağa çıkma yasağı olduğu için kafe ve restoranlar 07:00-00:00 saatleri arasında yalnızca paket servis hizmeti verecek.

Restoranlar gece kaça kadar açık?

RESTORANLAR AÇIK MI? Kafeler, kahvehaneler, spor salonları gibi mekanlar ise sabah 07:00 - akşam 21:00 saatleri arasında açık olacak. İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesinde yeme-içme yerlerine dair ayrıntılar paylaşıldı. Yeme-içme yerleri (restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi);

Müzik yayını kaça kadar?

MÜZİK YASAĞI KALKTI MI, KISITLAMA KAÇA KADAR? Canlı müzik kısıtlaması ilk etapta saat 19:00'a kadar uygulanmış ardından kademeli normalleşmenin başlamasıyla birlikte bu süre 21:00'a çekilmişti. Temmuz ayı ile birlikte alınan kararla kısıtlama saat 24:00'e çekildi.

Hafta sonu restoranlar kapalı mı?

Restoran ve kafeler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında açık olacak. Pazar günleri ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis, şeklinde faaliyet gösterebilecekler.

Yemek Sepeti 24 saat açık mı?

Siparişim ulaşmazsa ya da bir sorun varsa ne yapmayalım? Hemen ana sayfada bulunan "Canlı Yardım" butonuna tıklayarak destek alabilirsiniz ya da bizi 7 gün 24 saat 4 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz info@yemeksepeti.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Yemek Sepeti kaça kadar açık 2021?

Genelgede şu ifadelere yer verildi: "16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 24.00'e kadar yeme-içme yerleri (restoran, lokanta, kafeterya, pastane, tatlıcı gibi yerler) işyerlerinin iç veya dış alanlarında masada müşteri kabul edemeyecek.

Mekanlarda müzik kaça kadar?

Sokağa çıkma yasaklarını tümüyle kaldırıldığına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzisyenlere ve mekanlara müjdeyi vererek, canlı müzik ilee ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiyoruz şeklinde konuştu. Bu kapsamda kafe, bar ve restoranlarda yapılacak canlı müziğin saat 00.00'a kadar sürebileceği belirtildi.