Medical Park Hastanesi kaç tane?

İçindekiler:

  1. Medical Park Hastanesi kaç tane?
  2. Medical Park Hastanesi kime satıldı?
  3. Medical Park Hastanesi kontrol süresi kaç gün?
  4. Turkven in sahibi kim?
  5. Medical Park satılıyor mu?
  6. Kontrol süresi kaç gün?
  7. Kontrol için randevu alınır mı?
  8. Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta Kimdir?

Medical Park Hastanesi kaç tane?

Türkiye'nin en yaygın sağlık grubu MLP Care Grubu'nun amiral gemisi konumundaki Medical Park Hastaneleri olarak, 1993 yılından bu yana ülkemizin 15 ilinde 24 hastanemiz ile hizmet veriyoruz.

Medical Park Hastanesi kime satıldı?

medical park kime satıldı Haberi Medical Park'ta yüzde 40 payı olan ABD'li Carlyle Group, payının tamamını Turkven'e satıp ortaklıktan çekilirken, diğer ortaklar Muharrem Usta ve Sancak Grubu da hisselerinin bir bölümünü Turkven'e devretti. Turkven böylece hastane zincirinin en büyük ortağı oldu.

Medical Park Hastanesi kontrol süresi kaç gün?

Görüntülü görüşmenin yapıldığı gün de dahil olmak üzere, 10 gün içinde aynı hekimimize uzaktan, VideoKlinik aracılığıyla kontrolünüzü olabilirsiniz. Kontrol randevunuzu çağrı merkezimizden alabilirsiniz.

Turkven in sahibi kim?

Turkven, 2000 yılında kurulan, Türk yatırımcı kabul etmeyen, yüzde 100 yabancı sermayeden oluşmuş özel bir girişim sermayesi kuruluşudur. Şirket 2 milyar dolarlık bir sermayenin danışmanlığını yapıyor. Google'ın eski CEO'su, şu anki grup başkanı Eric Schmidt de ortaklar arasında yer alıyor.

Medical Park satılıyor mu?

Türkiye'nin en büyük hastane zinciri olan Medical Park'ın çoğunluk hissesi, yaklaşık üç aydır süren görüşmeler sonrası girişim sermayesi şirketi Turkven'e satıldı.

Kontrol süresi kaç gün?

Hastanın taburcu olduktan sonraki, aynı sağlık kurumundaki aynı branşta; 10 gün içerisinde yapılan ilk kontrol amaçlı muayeneler ve bu muayene sonucunda gerekli görülen rutin biyokimyasal, bakteriyolojik, hematolojik, kardiyolojik ve radyolojik tetkikler tanıya dayalı ödeme işlem puanına dahil olup ayrıca ...

Kontrol için randevu alınır mı?

Konrol muayeneleri için randevu alınması gerekli değildir. Ücretli hastalardan 10 gün içinde kontrol muayenesine geldiklerinde muayene ücreti talep edilemez.

Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta Kimdir?

Hayatı Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi. 1995 yılında Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical Park'ın temellerini attı.