WhatsApp görüldü nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp görüldü nasıl anlaşılır?
  2. WhatsApp grupta görüldü nasıl anlaşılır?
  3. Normal mesajın iletildiğini nasıl anlarız?
  4. WhatsApp kişinin en son ne zaman girmiş?
  5. SMS okundu bilgisi nasıl?

WhatsApp görüldü nasıl anlaşılır?

Eğer gönderdiğiniz mesajın yanında iki mavi onay işareti görüyorsanız, sohbet ettiğiniz kişi mesajınızı okumuş demektir. Grup Sohbetlerinde veya toplu mesajlarınızda onay işaretleri, ancak tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda mavi olacaktır.

WhatsApp grupta görüldü nasıl anlaşılır?

Gruptaki tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda ise iki mavi onay işareti görüntülenir....Mesaj bilgisi ekranını görmek için:
  1. Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  2. Gönderdiğiniz mesaja dokunun ve basılı tutun.
  3. simgesine dokunun. Alternatif olarak Diğer seçenekler > Bilgi'ye dokunmanız gerekebilir.

Normal mesajın iletildiğini nasıl anlarız?

Eğer Sohbet başlatın çubuğunun en üstünde "Sohbet mesajı" ibaresi görürsen mesaj gönderdiğin veya mesajını alan kişinin sohbet özelliklerini etkinleştirdiğini anlarsın. Eğer internete bağlı değilsen mesaj bunun yerine geleneksel bir metin mesajı gibi SMS şeklinde gönderilecektir; bu şekilde okundu bilgisi alınamaz.

WhatsApp kişinin en son ne zaman girmiş?

İlk olarak WhatsApp'a giriş yaptıktan sonra "Ayarlar"a giriş yapın. Sonrasında ise "Hesap" bölümüne giriş yapın. Bu bölümde de "Gizlilik" kısmına giriyoruz. Gizlilik bölümünde ise "Son görülme"ye basıyoruz.

SMS okundu bilgisi nasıl?

Sohbet Ayarları'na dokun. Burası, okundu bilgisini etkinleştirme seçeneği de dâhil gelişmiş mesajlaşma özelliklerini bulacağın yerdir. getir. Bu, mesajın alıcı tarafından ne zaman açıldığını (ve tersi) bilmeni sağlayan seçenektir.