Rapor parası nereden alınır 2021?

İçindekiler:

  1. Rapor parası nereden alınır 2021?
  2. E Devlet'ten rapor parası nasıl bakılır?
  3. Rapor parasının yatıp yatmadığını nasıl öğrenebilirim?
  4. Iş göremezlik rapor parası ne kadar?
  5. 10 günlük karantina rapor parası ne kadar 2021?

Rapor parası nereden alınır 2021?

Rapor paraları PTT'den alınıyor. Çalışanlar rapor paralarının ödenip ödenmediğini merak eden kişiler e-devlet üzerinden rapor parası sorgulaması yaparak öğrenebilirler. PTT şubelerinden alınmayan ödemeler emanet hesaplara aktarılmaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumuna bağlı bankalardan alabilirler.

E Devlet'ten rapor parası nasıl bakılır?

E-devlet üzerinden yapabileceğiniz iş görmezlik rapor sorgulaması için takip etmeniz gereken adımlar şu şekildedir; – https://www.turkiye.gov.tr/4ab-isgoremezlik-odemesi-gorme linkine tıklayarak e-devlet'teki Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına gidin. – Sorgulama için sistemde kimlik doğrulaması yapmanız gerekmektedir.

Rapor parasının yatıp yatmadığını nasıl öğrenebilirim?

E-devlet şifresi olmayanlar PTT şubelerine giderek 4 TL karşılığında yeni şifrelerini hemen alabilirler. Ayrıca rapor parası sorgulama işlemini çağrı merkezi aracılığıyla yapmak da mümkündür. ALO 170 numaralı çağrı merkezini arayarak rapor paranızın yatıp yatmadığını ya da ne zaman yatırılacağını öğrenebilirsiniz.

Iş göremezlik rapor parası ne kadar?

Yapılan ödeme tedavinin şekline göre değişir. İşçi yatarak tedavi ediliyorsa günlük kazancın yarısı kadar, ayakta tedavi ediliyorsa günlük kazancın üçte ikisi kadar ücret verilir.

10 günlük karantina rapor parası ne kadar 2021?

10 Günlük Rapor Parası Ne Kadar 2021 İş kazası sonucu alındığı zamanlarda 10 günün tamamına ödeme gerçekleştirilir. Bu durumda yatarak tedavide asgari ücretlinin 10 günlük rapor parası 596,30 lira, ayakta tedavide ise 10 günlük rapor ücreti 795,00 TL olacaktır.