Çalışma Muafiyet belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Çalışma Muafiyet belgesi nasıl alınır?
  2. Yasaktan muaf belgesi nasıl alınır?
  3. Yasaklarda izin nasıl alınıyor?
  4. Görev belgesi ne kadar geçerli?
  5. Görev izin belgesi ne zamana kadar geçerli?

Çalışma Muafiyet belgesi nasıl alınır?

Vatandaşlar kendilerine ait şifre ile girdikleri e-Devlet sistemi üzerinden İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemine girecek. Buradaki seçenekler arasından "çalışma muafiyet izin belgesi işlemleri" kısmı seçilerek başvuru onaylanacak. Başvurunun alındığına ve onaylandığına dair SMS ile bilgilendirme yapılacak.

Yasaktan muaf belgesi nasıl alınır?

Sokağa çıkma yasağında çalışma izin belgeleri, kısıtlamada muaf olanlar için e başvuru ekranından alınacak. Çalışan vatandaşların çalışma izni alması için e-Devlet üzerinden SGK ekranından müracaat yapması gerekecek.

Yasaklarda izin nasıl alınıyor?

Sokağa çıkma yasağında çalışma izin belgesi nasıl alınır?
  1. Vatandaşlar kendilerine ait şifre ile girdikleri e-Devlet sistemi üzerinden İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemine girecek.
  2. Buradaki seçenekler arasından "çalışma muafiyet izin belgesi işlemleri" kısmı seçilerek başvuru onaylanacak.
Daha fazla öğe...

Görev belgesi ne kadar geçerli?

Bakanlığımızca muafiyet kapsamındaki işveren ve çalışanların manuel olarak doldurdukları çalışma izni görev belgesi formunun geçerlilik süresi Çarşamba Günü saat 24.00'e kadar uzatıldı.

Görev izin belgesi ne zamana kadar geçerli?

Nace kodu eşleşme hatası, muafiyet kapsamındaki bir işyerinde görev yapmasına rağmen alt işvereninin muafiyet kapsamında olmaması nedeniyle çalışma izni görev belgesi alamayanlar ile erişim hatası gibi geçici durumlar göz önünde bulundurulduğunda; sistem üzerinden görev belgesi alınamamasının üretim, imalat, tedarik ve ...