Araç muayenesi için nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Araç muayenesi için nasıl randevu alınır?
  2. TÜVTÜRK ten araç muayene randevusu nasıl alınır?
  3. Telefonla araç muayene randevusu nasıl alınır?
  4. Telefondan araç muayenesi nasıl alınır?
  5. Araç muayene tekrarı randevusu nasıl alınır?
  6. Araç muayene randevusu kaç gün önce alınır?
  7. Araç muayene randevusu ne zaman alınır?
  8. TÜVTÜRK muayene tekrarı randevusu nasıl alınır?
  9. Araç muayenesi için hangi numara aranır?
  10. TÜVTÜRK Randevu nasıl iptal edilir?
  11. Muayeneden kalan araç tekrar randevu almak gerekir mi?
  12. Araç muayene tekrarı nasıl oluyor?
  13. TÜVTÜRK Randevu en erken kaç gün önce alınır?
  14. Araç muayene gününden önce yapılır mı?
  15. Araç muayenesi bittikten sonra kaç gün içinde yapılmalıdır?
  16. Araç muayene tekrarı için randevu alınır mı?
  17. TÜVTÜRK un sahibi kim?
  18. TÜVTÜRK Randevu değişikliği nasıl yapılır?

Araç muayenesi için nasıl randevu alınır?

TÜVTÜRK web sitesinden araç muayene randevusu almak için tıklayınız. Web sitesinin yanı sıra haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren araç muayene randevu telefonu, 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz. TÜVTÜRK iletişim formuna linkten ulaşabilirsiniz.

TÜVTÜRK ten araç muayene randevusu nasıl alınır?

Randevularınızı yalnızca resmi internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden alabilirsiniz. Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz.

Telefonla araç muayene randevusu nasıl alınır?

Bilgi ve randevu almak için bize 0850 222 88 88 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Telefondan araç muayenesi nasıl alınır?

Araç muayene randevu almak için, araç muayene sorgulama ve ücretsiz araç muayene randevu almak için araç muayene telefon numarası 08 numaralarını arayarak arabanız için randevu talep edebilirsiniz.

Araç muayene tekrarı randevusu nasıl alınır?

Bilgi ve randevu almak için bize 0850 222 88 88 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Araç muayene randevusu kaç gün önce alınır?

Taşıt Muayene İstasyonları İşletim AŞ Genel Müdürü Hakan Özsezer, araç muayenesi konusunda yoğunluktan etkilenmemek için en az 15 gün önce randevu alınması gerektiğini söyledi.

Araç muayene randevusu ne zaman alınır?

Araç muayene randevunuzu online olarak almak istemiyorsanız 0850 222 88 88 numaralı TÜVTÜRK çağrı merkezi numarasını arayın. Çağrı merkezi üzerinden randevunuzu pazar günü hariç haftanın 6 günü 08:00-20:00 arasında alabilirsiniz.

TÜVTÜRK muayene tekrarı randevusu nasıl alınır?

Bilgi ve randevu almak için bize 0850 222 88 88 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Araç muayenesi için hangi numara aranır?

TÜVTÜRK MUAYENE RANDEVUSU KONUSUNDA UYARIYOR Araç muayene randevuları www.tuvturk.com.tr internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden bugüne kadar ücretsiz olarak verilmekte olup, bundan sonra ücretsiz olarak verilmeye devam edilecektir.

TÜVTÜRK Randevu nasıl iptal edilir?

Kişilerin muayene randevularını iptal etmek için tek ihtiyaçları olan şey internettir. TÜVTÜRK internet sitesine giriş yapıp araçla ilgili bilgileri yazdıktan sonra ekranda çıkan iptal etme seçeneği ile oldukça basit bir şekilde TÜVTÜRK muayene randevusu iptal edilebilir.

Muayeneden kalan araç tekrar randevu almak gerekir mi?

Muayenesi yaptırılan araçlar, muayeneden geçemedikleri durumda ücretsiz muayene tekrarı hakkı için muayenenin yapıldığı aynı istasyona veya aynı ildeki diğer tüm sabit muayene istasyonlarına gitmek zorundadır.

Araç muayene tekrarı nasıl oluyor?

Muayene tekrarı, muayenenin yapıldığı aynı gün veya muayenenin yapıldığı tarihten itibaren bir aylık süre içerisinde bir defaya mahsus olmak üzere muayenenin yapıldığı araç muayene istasyonunda veya başka bir araç muayene istasyonunda yapılır.”

TÜVTÜRK Randevu en erken kaç gün önce alınır?

Taşıt Muayene İstasyonları İşletim AŞ Genel Müdürü Hakan Özsezer, araç muayenesi konusunda yoğunluktan etkilenmemek için en az 15 gün önce randevu alınması gerektiğini söyledi.

Araç muayene gününden önce yapılır mı?

Aracımın muayene tarihi gelmeden muayenesini yaptırabilir miyim? Aracınızın son muayene geçerlilik tarihi gelmeden de istasyonlarımıza gelerek araç muayene işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aracınızın bir sonraki muayene tarihi, muayeneye gelmiş olduğunuz tarih üzerinden hesaplanır ve ruhsatınıza işlenir.

Araç muayenesi bittikten sonra kaç gün içinde yapılmalıdır?

Muayene tekrarı süresi ne zamana kadar geçerlidir? Muayenesi yapılan araçlar muayeneden geçemedikleri takdirde kendilerine 1 aylık süre tanınmaktadır. Aracın 1 aylık süre içerisinde eksikliklerini tamamlayıp gelmesi gerekmektedir.

Araç muayene tekrarı için randevu alınır mı?

Randevu ile çalışan muayene istasyonlarında muayene tekrarları randevu ile yapılır. Muayene tekrarlarının randevuları öncelikli olarak verilir. Araç sahibinin talep etmesi halinde aynı gün için muayene tekrarı randevusu verilir.

TÜVTÜRK un sahibi kim?

Tüvtürk, Doğuş Grubu ve Alman Tüv Süd Grubu'nun ortak şirketidir. Tüvtürk'ün Almancası "Technischer Überwachungs Verein." Türkçesi ise "Teknik Denetim Kurumu" manalarına gelir. Londra merkezli Bridgepoint şirketi de Tüvtürk'ün ortaklarından birisidir.

TÜVTÜRK Randevu değişikliği nasıl yapılır?

RANDEVU DEĞİŞİKLİĞİ / İPTAL ETME Randevunuzu güncellemek veya iptal etmek için Soyadınızı girerek güncelleme ve iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Randevu bilgilerinize, randevu tarihinize kadar erişmeniz ve bilgiler üzerinde değişiklik yapmanız mümkündür.