Discord ne işe yarıyo?

İçindekiler:

  1. Discord ne işe yarıyo?
  2. Discort nasıl açılır?
  3. Discord arkadaş nasil eklenir?
  4. Discord tehlikeli mi?
  5. Discord kişi sınırı var mı?
  6. Discord da nasıl arkadaş bulunur?
  7. Discord da nasıl film izlenir?
  8. Discord ücretli mi?
  9. Discord nedir güvenli midir?
  10. Discord kaç yaş üstü?

Discord ne işe yarıyo?

Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.

Discort nasıl açılır?

İlk olarak Discord uygulama sayfasına gidin. Ekranın sol üst köşesinde bulunan "+" simgesine tıklayın. Eğer "+" simgesi yoksa Discord simgesine tıkladığınızda görünecektir. Ardından gelen pencerede "Bir Sunucu Oluştur"a tıklayın.

Discord arkadaş nasil eklenir?

Arkadaşlık İsteği Gönder butonuna tıkla. Bu, metin kutusunun sağ tarafındaki mavi bir butondur. Butona tıkladığında arkadaşlık isteği bu kullanıcıya gönderilir. Kullanıcı, isteğini kabul ettiğinde arkadaş listene eklenir.

Discord tehlikeli mi?

Discord bir sohbet uygulamasıdır. Sohbet uygulamaları her zaman risklidir. Discord gizlilik ayarları var ancak bu kontroller sizin elinizde değil çocuğun elinde. Discord için ebeveyn kontrolü aracı yok.

Discord kişi sınırı var mı?

Discord canlı yayın kişi limitini 10'dan 50'ye çıkardı

Discord da nasıl arkadaş bulunur?

Arkadaşlık İsteği Gönder butonuna tıkla. Bu, metin kutusunun sağ tarafındaki mavi bir butondur. Butona tıkladığında arkadaşlık isteği bu kullanıcıya gönderilir. Kullanıcı, isteğini kabul ettiğinde arkadaş listene eklenir.

Discord da nasıl film izlenir?

Discord üzerinden film ve TV izlemek için önce hizmeti oyun olarak eklemeniz gerekir. Bir akış uygulaması kullanabilir veya bir tarayıcıdan geçebilirsiniz. Tarayıcınıza bağlı olarak, çalışması için donanım hızlandırmayı devre dışı bırakmanız gerekebilir. Ardından izlemek istediğiniz filmi veya şovu sıraya koyun.

Discord ücretli mi?

Belirttiğimiz üzere sesli bir iletişim uygulaması olarak karşımıza çıkan Discord başlangıçta ücretsizdir. Yani web üzerinden görüşmeler yaparken herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Uygulamanın ücretli olarak sunulan bir paketi de var ancak başlangıç için bunun gereksiz olduğunu söyleyebiliriz.

Discord nedir güvenli midir?

Discord bir sohbet uygulamasıdır. ... Discord için ebeveyn kontrolü aracı yok. Çocuklar her an uygunsuz içerikle karşılaşabilir! En güvenli kullanım şekli sadece arkadaşları ile kullanmasıdır.

Discord kaç yaş üstü?

Discord kullanmak için en az 13 yaşında olunması gerektiğini unutma; yani yaşı daha küçük olan öğrenciler bu hizmetten faydalanamaz.