Satis kodu nedir?

İçindekiler:

  1. Satis kodu nedir?
  2. GittiGidiyor kargo onayı nasıl yapılır?
  3. Gittigidiyor kargo nasıl takip edilir?
  4. Gittigidiyor onay durdurma nedir?
  5. Gittigidiyor onay vermezse ne olur?
  6. Sipariş onay bekliyor ne demek?
  7. GittiGidiyor güvenli bir site mi?
  8. GittiGidiyor iptal talebi nasıl yapılır?
  9. Internetten yapılan alışveriş nasıl iptal edilir?
  10. Patırtı sipariş iptal etme nasıl yapılır?
  11. BKM kitap sipariş iptali etme nasıl yapılır?
  12. BKM siparişim ne zaman gelir?
  13. Kitapseç kargo nasıl iptal edilir?
  14. Kitapseç Kargo ücreti ne kadar?
  15. Ürün tedarik aşamasında ne demek?
  16. Kitapseç geri iade nasıl yapılır?
  17. Kitapseç para iadesi kaç gün sürer?
  18. Kitaplarda iade oluyor mu?
  19. Kitap iade edilir mi?
  20. Mağazalar iade almak zorunda mı?
  21. Kutusu açılmış ürün iadesi olur mu?
  22. Yıkanmış ürün iadesi olur mu?
  23. Faturasız ürün iadesi olur mu?
  24. a101 mağazadan alinan ürün kaç gün içinde iade edilebilir?
  25. Hangi durumlarda ürün iade edilir?

Satis kodu nedir?

GittiGidiyor satış kodu, her satış işlemi sonunda ''SC'' ile başlayan, sistem tarafından otomatik oluşturulan bir koddur. Bu kod hem sizin hem de alıcının Hesabım sayfasında çıkar. GittiGidiyor satış kodunu kullanarak anlaşmalı kargo firmaları ile ürünlerinizi kolaylıkla gönderebilirsiniz.

GittiGidiyor kargo onayı nasıl yapılır?

Hesabım sayfanızda, ürünün bulunduğu satırdaki “İadeyi Başlat” butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan ekrandan “Kargo bilgileri eksik, hatalı” seçeneğini işaretleyip ödeme onayı süresini uzatın.

Gittigidiyor kargo nasıl takip edilir?

Eğer GittiGidiyor'a üyeyseniz satın aldığınız ürünün takibini Bana Özel/Durum sayfanızda "Satın aldıklarım" sekmesinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Sitemize üye değilseniz ürün alırken kullandığınız e-posta adresine alışveriş detaylarınızın yer aldığı "Ödemeniz alındı" başlıklı bir bilgi mesajı gönderilmiştir.

Gittigidiyor onay durdurma nedir?

72 saatlik onay durdurma süresinin sonunda, alıcı ürünü onaylamaz veya iade sürecini başlatmazsa ürüne GittiGidiyor tarafından otomatik onay verilir. Önemli! ... Alıcı işlemi iptal etmediği sürece ürünü istediğiniz zaman kargoya verebilirsiniz. (Hafta sonları ve tatiller iş günü olarak sayılmamaktadır.)

Gittigidiyor onay vermezse ne olur?

Bu süre içinde alıcı onay vermezse Hesabım-Sattıklarım sayfanızda "Onay hatırlat" linki çıkar. Bu linke tıkladığınızda alıcıya ürüne onay vermesi için son 24 saat hakkı tanınır. Bu süre sonunda da alıcı onay vermezse GittiGidiyor tarafından ürüne onay verilir.

Sipariş onay bekliyor ne demek?

Onay Bekliyor: Sipariş vermiş olduğunuz ürünün stok kontrolü yapılıp; kredi kartı ile verdiğiniz siparişlerde güvenlik onayı, banka havalesi/eft ile verdiğiniz siparişlerde ödemenin yapılması sürecidir.

GittiGidiyor güvenli bir site mi?

Gittigidiyor Nasıl Bir Site? Gittigidiyor sitesi bu ön yargılarınızı yıkabilecek özelliklere sahip bir online alışveriş sitesidir. Alıcı ve satıcıyı koruyan sıfır risk sistemine sahiptir. gittigidiyor güvenilir bir internet sitesidir.

GittiGidiyor iptal talebi nasıl yapılır?

Satın aldığınız ürün henüz kargolanmadıysa, sipariş tarihinden itibaren 24 saat içinde Hesabım sayfasındaki “İptal talebi gönder” butonuna tıklayarak satıcıya iptal talebini iletebilirsiniz. Satıcı Hesabım sayfasından siparişi iptal ettiğinde ödediğiniz tutar kartınıza iade iade edilecektir.

Internetten yapılan alışveriş nasıl iptal edilir?

Ürünleri veya siparişleri iptal etmek için:

  1. Siparişlerim sayfasına gidin ve iptal etmek istediğiniz siparişi seçin.
  2. Siparişten çıkarmak istediğiniz ürünlerin yanındaki onay kutularını seçin. Siparişin tamamını iptal etmek isterseniz ürünlerin tamamını seçin.
  3. Bittiğinde İşaretli ürünleri iptal et'i seçin.

Patırtı sipariş iptal etme nasıl yapılır?

Patırtı sipariş iptal etme, iade ve değişim için patırtı.com adresindeki hesabım > Siparişlerim bölümünü tıkladıktan sonra oradaki formu doldurarak iade ve değişim yapılmaktadır. Eğer “İade Talebi Oluştur” butonunu siparişlerim bölümünde yer almıyorsa ise sipariş iptal etme, iade ve değişim süreci sona ermiş demektir.

BKM kitap sipariş iptali etme nasıl yapılır?

Müşteri temsilcilerimize yazılı ve sesli iletişim kanallarımızdan müşteri temsilcilerimizle görüşerek tarafınıza sms ve mail gönderiminin iptal edilmesini talep edebilirsiniz.

BKM siparişim ne zaman gelir?

Ltd. Şti. ya uzaklığına göre de kargo şirketi yaklaşık olarak 1-3 gün içerisinde siparişinizi size ulaştıracaktır. Stoklarımızda olmayan ürünlerin tedarik edilme süreleri yayınevlerine göre farklılık göstermektedir. Tedarik sürecinde olan ürünlerin teslimatı tedarik gerçekleştikten sonra yapılır.

Kitapseç kargo nasıl iptal edilir?

Kapıda ödeme ücreti, Kitapseç sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerde geçerlidir....Kitapseç Sipariş İptali Nasıl Yapılır?

  1. Kitapseç sayfasına online sistem üzerinden giriş yapın,
  2. Siparişlerim bölümünü tıklayın,
  3. Siparişiniz aktif ise iptal et butonuna tıklayın,
  4. Sipariş iptal işleminiz gerçekleşir.

Kitapseç Kargo ücreti ne kadar?

Özellikle sınava hazırlanan öğrenciler için bolca avantajı bulunan KitapSeç, birçok eğitim kitaplarını bünyesinde bulunduruyor. Bununla birlikte okuma kitaplarını ve kırtasiye ürünlerine de ulaşabileceğiniz bir site. 75 TL ve üstü alışverişlerinizde kargo ücreti ödememenizin yanında seçili ürünlerde de kargo bedava.

Ürün tedarik aşamasında ne demek?

"Tedarik Sürecinde" Ne demek ? ... Siparişinizde birden fazla ürün olması durumunda ise stoklarımızda mevcut olanlar tarafınıza rezerve edilir, stoklarımızda o anda olmayan ürünler için hemen tedarik süreci başlar.

Kitapseç geri iade nasıl yapılır?

Nasıl iade edebilirim: Kitapsec.com'dan vermiş olduğunuz siparişinin iadesi için müşteri temsilcileriyle yapacağınız görüşme sonrasında sizlere aktarılan iade koduyla birlikte ptt kargoya 7 gün içinde teslim edin. Kodu vermeniz yeterlidir. Ayrıca adres belirtmeniz gerekmez.

Kitapseç para iadesi kaç gün sürer?

ALICI'nın kredi kartı ile yaptığı ödemelerde ise, ürün tutarı, siparişin ALICI tarafından iptal edilmesinden sonra 14 gün içerisinde ilgili bankaya iade edilir.

Kitaplarda iade oluyor mu?

İade için, satın aldığınız ürünün tahrip edilmemiş, kullanılmamış veya tekrar satılabilirliği bozulmamış olması gerekmektedir. ... Bu belgelerin ve ürünün/ürünlerin Düşünbil Kitap'a ulaşmasını takip eden 7 gün içinde ürün bedeli müşteriye iade edilir.

Kitap iade edilir mi?

· Satın alınan ürün veya hizmetin iade şartları tüketici hakları çerçevesindedir. Satın alınan ürün orijinal halde (tekrar satışa uygun), şartlara da uygun olarak bir hafta içerisinde tarafımıza herhangi bir neden göstermeksizin iade edilebilir. Bir haftadan sonra ki bu tarz iade talepleri dikkate alınmayacaktır.

Mağazalar iade almak zorunda mı?

Mağazadan satın almış olduğunuz ürünü şartlar sağlandığı takdirde iade edebilirsiniz. Bazı mağazalar 15 (On beş) gün içerisinde satın alınmış ürünü koşulsuz olarak aynen iade alırken bazı mağazalar 7 yedi gün içinde bazıları ise aynı gün koşulsuz olarak ürün iadesi yapmaktadır.

Kutusu açılmış ürün iadesi olur mu?

Buna cayma hakkı denmektedir ve on dört içinde kullanılması gerekir. Paketi ya da ambalajı açılmış ürün internetten alınmış olabileceği gibi doğrudan mağazadan da alınmış olabilir. Kural olarak nereden alınmış olursa olsun cayma hakkı ileri sürülerek ürünün iadesi sağlanabilir.

Yıkanmış ürün iadesi olur mu?

Ürünler kullanılmış, yıpranmış, yıkanmış bir şekilde bize ulaşırsa size geri göndermek zorunda kalabiliriz. Bu durumda ücret iadesi yapılmaz. ... Tek kullanımlık ürünlerin ve hızlı bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Faturasız ürün iadesi olur mu?

Fiş veya fatura aslı olmadan ürün iade ve değişimi yapılamamaktadır.” Belgesini kaybettiğiniz bir ürünü iade etmek istediğinizde, satıcının veya kasiyerin ısrarla fiş veya fatura aslı olmadan iade ve bazen değişim dahi yapmadıklarına şahit olursunuz. Fiş veya faturanızı kaybettiyseniz ürün elinizde kalır.

a101 mağazadan alinan ürün kaç gün içinde iade edilebilir?

a101.com.tr internet sitemizden satın almış olduğunuz kullanılmamış ürünlerinizi teslim alma tarihinizden itibaren 14 gün içinde faturası ve orijinal ambalajı ile beraber iade edebilirsiniz.

Hangi durumlarda ürün iade edilir?

Evet, satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir.