Armut piş ağzıma düş deyim midir?

İçindekiler:

  1. Armut piş ağzıma düş deyim midir?
  2. Armut piş ağzıma düş neden armut?
  3. Armut nasıl hizmet verilir?
  4. Armut com komisyon alıyor mu?
  5. Armut ödeme nasıl alınır?
  6. Armut para kesiyor mu?

Armut piş ağzıma düş deyim midir?

Bir yerde hazıra konmak olarak da söylenebilecek olan bu durum, hiç çaba göstermeden başkalarının hakkını yeme durumlarını da ortaya çıkarabilmektedir. Bu sebepten kolaya kaçmaya çalışan birçok insan için armut piş ağzıma düş atasözü kullanılır.

Armut piş ağzıma düş neden armut?

Armut Piş Ağzıma Düş Atasözünün (TDK) Anlamı Nedir? Armut piş ağzıma düş atasözünün anlamı, herhangi bir şeyin emek verilmeden, kolayca elde edilmesi anlamına gelmektedir. Bu atasözü özellikle tembel tembel dolaşan ve aylaklık eden insanlar için kullanılmaktadır.

Armut nasıl hizmet verilir?

Armut Hizmet Veren uygulamasını kullanıyorsan, SMS yerine uygulama üzerinden bildirim gönderiyoruz. Uygulama bildirimine tıklayarak veya SMS içindeki link üzerinden talep sayfasına ulaşabilir, talep detaylarını inceleyebilirsin. Yine bu sayfa üzerinden teklif verebilirsin.

Armut com komisyon alıyor mu?

Kazandığın işlerde komisyon bedeli %0,25 ile %40 arasında farklılaşmakta. Teklif verme bedeli ödenen işlerde komisyon bedeli için %75'e varan indirim uygulanmakta. Armut hizmet verme bedeli oranlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Armut ödeme nasıl alınır?

Armut'a yapacağın ödemeyi kredi kartı veya havale/eft yoluyla gerçekleştirebilirsin. Müşteriler iş ile ilgili ödemeyi yaptığın anlaşma şartlarına göre doğrudan sana yapar. Armut bu ödemeye aracılık yapmamaktadır. Randevu tarihinden önce ödeme zamanını ve kanalını müşterinle konuşup anlaşmanı öneriyoruz.

Armut para kesiyor mu?

Komisyon bedeli %0,25 ile %25 arasında farklılaşmakta ve oranlar teklif tutarına göre değişmekte. Teklif verdiğin ekranda hem teklif verme bedelini hem de teklifin kabul edilirse ödeyeceğin komisyon tutarını görebilirsin.