Savaşçı bitiyor mu?

İçindekiler:

  1. Savaşçı bitiyor mu?
  2. Savaşçı kaç bölüm sürdü?
  3. Savaşçı 99 bölüm ne oldu?
  4. Savaşçı ne zaman başlayacak 99 bölüm?
  5. Savaşçı 99 bölüm nerede çekildi?

Savaşçı bitiyor mu?

Son 2 bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizi Savaşçı 12 Haziran Cumartesi günü 109. bölümüyle final yaparak ekranlara veda ediyor.

Savaşçı kaç bölüm sürdü?

Savaşçı (dizi)
Savaşçı
Sezon sayısı5
Bölüm sayısı109
Yapım
YapımcıHayri Aslan
24 satır daha

Savaşçı 99 bölüm ne oldu?

SAVAŞÇI 99. SON BÖLÜMDE NELER OLDU? Kopuz Albay'ı korumak için kurşunların önüne atlayan Yüzbaşı Kağan, Merlin'in adamları tarafından vurulur. Büyük şok yaşayan Kopuz Albay bir yandan çatışırken, bir yandan da ağır yaralı olan Kağan'ı ateş çemberinden çıkarmak için çareler düşünür. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır.

Savaşçı ne zaman başlayacak 99 bölüm?

SAVAŞÇI NE ZAMAN BAŞLIYOR? Savaşçıson olarak 99. bölümü ile Fox Tv'de ekrana gelmişti. Fakat Savaşçı dizisinin yeni bir konsept ve oyuncu kadrosu ile yeniden ekrana dönmesi için büyük bir hazırlık yapıldığı ortaya çıktı. Savaşçı Dizisi - Pazar 20.00'de yeni bölümüyle FOX'ta başlayacak.

Savaşçı 99 bölüm nerede çekildi?

Savaşçı nerede çekildi? Savaşçı dizileri Ankara, Konya, Eskişehir gibi yerlerde çekiliyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara'da da set kurularak çekimlerin bir kısmı da Ankara'da gerçekleştiriliyor. Dağ sahneleri dışında kalan diğer sahneler için de Eskişehir'de çekim yapılıyor.