Sınav için hangi sureler okunmalı?

İçindekiler:

  1. Sınav için hangi sureler okunmalı?
  2. Sınava gireceklere hangi sureler okunur?
  3. Sınava giren çocuğa hangi dua okunur?
  4. Fetih suresi kac defa okunur?
  5. Zihin açıklığı için hangi esma okunur?
  6. Derslerden nasıl yüksek not alınır?
  7. Sınav için kaç tane fetih suresi okunmalı?
  8. Sınav heyecanını yenmek için ne yapmalı?
  9. Sınava gireceklere hangi sure okunur?
  10. Zihin açmak için hangi dua okunur?

Sınav için hangi sureler okunmalı?

Sınavlara girmeden önce, “Rabbi edhılnî müdhale sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve'c'al li min ledünke sultânen nasîrâ.” (isra suresi;80) okunmalıdır. Ardından sınav için sıraya oturduktan sonra ise, "Rabbi'şrah li Sadri ve yessir li emri,va'hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî." okunur.

Sınava gireceklere hangi sureler okunur?

Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în. İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.” On dokuz defa okunacak.

Sınava giren çocuğa hangi dua okunur?

Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în. İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.” On dokuz defa okunacak.

Fetih suresi kac defa okunur?

Her dileğin husuli için gün içerisinde yedi kez okunursa Allah'ın izni ile her dilek gerçekleşir. Günde en az bir defa okuyan kişiler bütün kötülüklerden veya zararlardan korunur. Bununla beraber her işi bereketli ve hayırlı olur.

Zihin açıklığı için hangi esma okunur?

"Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün(1).

Derslerden nasıl yüksek not alınır?

Sık sık ders çalış. Sınavdan bir gece önce sadece birkaç saatliğine çalışmak, mükemmel notlar almana yardımcı olmayacaktır. Bu sınavlardan gerçekten yüksek not almak istiyorsan her gün veya haftada en az birkaç kez eski ve yeni konuları çalış. Bu yöntem, sınava girmeyi oldukça kolaylaştıracaktır.

Sınav için kaç tane fetih suresi okunmalı?

İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.” On dokuz defa okunacak.

Sınav heyecanını yenmek için ne yapmalı?

Sınav gününde güne kendinize inanarak ve zaten uzunca süredir bu sınava çok çalıştığınızı hatırlattıktan sonra sağlıklı ve hafif bir kahvaltı yapın fiziksel olarak da iyi hissetmeye çalışın. Çay ve kahve gibi içeceklerden uzak durarak meyve suyu gibi enerji veren içecekler tüketmeye çalışın.

Sınava gireceklere hangi sure okunur?

Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în. İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ." On dokuz defa okunacak.

Zihin açmak için hangi dua okunur?

ZİHİN AÇIKLIĞI DUASI Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün(1). İyyake na'büdü ve iyyakenesta'in.(2) İnna fetahna leke fethan mubina.