E-devlet şifresi ile HES kodu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. E-devlet şifresi ile HES kodu nasıl alınır?
  2. HES kodu telefonla nasıl alınır?
  3. SMS ile HES kodu nasil alinir?
  4. HES kodu icin kaca mesaj?
  5. E devlette HES kodu var mı?
  6. Başkası için HES kodu nasıl alınır?
  7. HES kodu icin nereyi Aramali?
  8. Istanbul kart HES kodu Yükleme Nasıl Yapılır?
  9. HES kodu nasıl alınır Süresiz?
  10. Başkasına HES kodu nasıl alınır?
  11. HES kodum var nasıl öğrenebilirim?
  12. Eşime HES kodu nasıl alırım?
  13. Başkası adına HES kodu alınır mı?
  14. HES kodu nereden sorulacak?
  15. HES kodu nasıl alinir SMS suresiz?

E-devlet şifresi ile HES kodu nasıl alınır?

HES kodunu e-Devlet sistemi üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme adresinden alabilirsiniz.

HES kodu telefonla nasıl alınır?

Tuşlu telefon kullananlar telefonlarından mesajlaşma bölümüne girerek HES yazıp aralarında boşluk bırakacak şekilde T.C kimlik numarasını, Türkiye Cumhuriyeti Kimliğinde bulunan seri numarasının son 4 hanesini ve kod paylaşım süresini yazıp 2023'e kısa mesaj (SMS) yollayarak kodu edinebilir.

SMS ile HES kodu nasil alinir?

SMS ile HES kodu alma kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

HES kodu icin kaca mesaj?

Kimlik veya Yabancı Kimlik (99,98,97 ile başlayan) Numarası bulunmayan kişiler için Pasaport bilgileri ile; HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla, Uyruk, Pasaport Seri Numarası, Doğum yılı, Soyadı yazarak 2023'e SMS göndererek mesajla HES kodu alınabilir.

E devlette HES kodu var mı?

E-devlet üzerinden HES kodu alma HES kodunu e-Devlet sistemi üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme adresinden alabilirsiniz.

Başkası için HES kodu nasıl alınır?

Başkası için en kolay yöntem bizce SMS ile alma yöntemi olacaktır. HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, Kimlik Kartının Ön Yüzündeki Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve "Paylaşım Süresi" gün sayısı olarak yazılır ve 2023'e SMS olarak göndererek HES kodunu alabilirsiniz.

HES kodu icin nereyi Aramali?

HES kodunu e-Devlet sistemi üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme adresinden alabilirsiniz. HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C.

Istanbul kart HES kodu Yükleme Nasıl Yapılır?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

HES kodu nasıl alınır Süresiz?

Süresiz kod almak içinse; SMS'le HES boşluk T.C. Kimlik No, boşluk, Kimlik Seri No son 4 hanesini girdikten sonra bu alanı boş bıraktığınızda Paylaşım Süreniz 1 yıl olacaktır.

Başkasına HES kodu nasıl alınır?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılacak ve 2023'e SMS olarak atılabilecek.

HES kodum var nasıl öğrenebilirim?

HES Kodu Nasıl Alınır?
  1. 1- "Hayat Eve Sığar" uygulaması üzerinden, "HES Kodu İşlemleri" bölümüne girilir.
  2. 2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. ...
  3. Örnek; HES 12345678901 1234 17.
  4. 3- e-Devlet sistemi üzerinden de HES kodunuzu alabilirsiniz.

Eşime HES kodu nasıl alırım?

HES kodunu e-Devlet sistemi üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme adresinden alabilirsiniz. HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Başkası adına HES kodu alınır mı?

Başkasının Adına HES Kodu Alabilir miyim? Evet alabilirsiniz. Yukarıdaki kısa mesaj örneğinde olduğu gibi kimlik bilgilerine sahip olduğunuz kişilerin adına, kendi mobil hattınızdan HES kodu alabilirsiniz.

HES kodu nereden sorulacak?

Hayat Eve Sığar uygulamasında “Karekodlarım” sekmesine tıklanır. Açılan ekranda “Kategori, Alan Adı ve Adres Bilgileri” alanları doldurulur. Oluşturulan karekodun çıktısı ilgili alana asılabilir. HES kodu, “Hayat Eve Sığar” mobil uygulaması üzerinden “HES kodu işlemleri” bölümüne girilerek alınabiliyor.

HES kodu nasıl alinir SMS suresiz?

Süresiz kod almak içinse; SMS'le HES boşluk T.C. Kimlik No, boşluk, Kimlik Seri No son 4 hanesini girdikten sonra bu alanı boş bıraktığınızda Paylaşım Süreniz 1 yıl olacaktır.