THY Miles & Smiles puan ne demek?

İçindekiler:

  1. THY Miles & Smiles puan ne demek?
  2. Miles&Smiles TK numarası nedir?
  3. THY Millerimi nasıl öğrenebilirim?
  4. THY Mil ne ise yarar?
  5. Miles and Smiles milleri nasıl kullanılır?
  6. THY mil ile başkasına bilet alınır mı?
  7. Açığa alınan bilet tekrar açığa alınır mı?
  8. Açığa alınan uçak bileti nasıl kullanılır?
  9. Ödül bilet iptal edilir mi?
  10. Ödül bilet nedir?
  11. Business ödül bilet promosyon ne demek?
  12. Uçuş mili ne demek?
  13. Mil puan nerede kullanılır?
  14. 1 Wings mil kaç TL?
  15. Maximum kart puanları nerede kullanılabilir?
  16. Kart puanları nerede kullanılır?
  17. A101 de maxipuan geçiyor mu?
  18. Maxipuan nerelerde kullanılır 2021?
  19. MaxiPuan hangi sitelerde?
  20. Iş bankası puanları nerede kullanılır 2020?
  21. MaxiPuan nasıl öğrenilir?
  22. MaxiPuan internette nasıl kullanılır?

THY Miles & Smiles puan ne demek?

Miles&Smiles; Türk Hava Yolları ve program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan, program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, Miles&Smiles anlaşmalı kredi kartıyla yaptığınız alışverişlerden Mil kazandıran bir özel yolcu programıdır.

Miles&Smiles TK numarası nedir?

TK Numarası ne demektir? TK Numarası, Türk Hava Yolları Yolcu programının üye hesabıdır. Kazandığınız Miller bu numaralı Miles&Smiles üyelik hesabınızda birikir.

THY Millerimi nasıl öğrenebilirim?

Hesabımdaki toplam Mil tutarını nasıl öğrenebilirim? Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Mil işlemlerim” sekmesine tıklayarak toplam Mil tutarını görebilirsiniz.

THY Mil ne ise yarar?

Biriktirdiğiniz Millerle Türk Hava Yolları ve program ortağı havayolu firmaları uçuşlarında kullanabileceğiniz ödül bilet ve Türk Hava Yolları uçuşlarında kullanabileceğiniz refakatçi bileti alabilir, anlaşmalı program ortaklarında Mil harcayabilir ya da ücretsiz upgrade (kabin yükseltme) yapabilirsiniz.

Miles and Smiles milleri nasıl kullanılır?

  1. Millerinizi yalnızca uçak bileti alımlarında değil alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz.
  2. Miles&Smiles hesabınızdaki Millerle Türk Hava Yolları'nın Online Alışveriş Sitesi shopandmiles.com'dan alışveriş yapabilirsiniz.
  3. Mil ile alışveriş yapabilmeniz için Miles&Smiles hesabınızda Mil bulunması gerekir.

THY mil ile başkasına bilet alınır mı?

Millerimi arkadaşlarım ve ailem için uçuş ödüllerinde kullanabilir miyim? Evet, kullanabilirsiniz.

Açığa alınan bilet tekrar açığa alınır mı?

Açığa Alınan Biletin Kullanımı Açığa aldığınız bileti 1 yıl içerisinde kullanabilirsiniz. Açığa aldığınız biletin PNR numarası ile işlem yaparak kolayca yeni bir bilet alabilirsiniz.

Açığa alınan uçak bileti nasıl kullanılır?

Pegasus Açık Bilet Kuralları Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir. Açık biletler başkasına devredilemez ya da bilet üzerindeki isim değiştirilemez.

Ödül bilet iptal edilir mi?

Ödül biletler, düzenlenme tarihinden itibaren 1 yıl sonra geçerliliğini yitirir. Ödül biletler devredilemez ve herhangi bir ödeme türüyle birleştirilemez.

Ödül bilet nedir?

Ödül bilet nedir? Ödül biletler, uçakta müsait koltuk olduğu sürece düzenlenebilen ödül bilet türüdür. Ancak bu ödül bilet türünde Mil değeri promosyon ödül biletten daha yüksektir.

Business ödül bilet promosyon ne demek?

Promosyon ödül bilet, ilgili rezervasyon sınıflarında müsait koltuk bulunabilmesi durumunda düzenlenen ödül bilet türüdür. Bu ödül bilet türünde biletiniz daha düşük Mil değeriyle düzenlenir.

Uçuş mili ne demek?

Mil puan, anlaşmalı kurumlarca oluşturulan kredi kartlarının harcama yapıldıkça biriken ve havayollarının kendilerine ait mil kartlarının bilet aldıkça kazandırdığı uçuş puanlarıdır. Mil puanlarıyla istenilen havayoluyla, istenilen yere puan tutarı kadar ücretsiz bilet alınabilir.

Mil puan nerede kullanılır?

Akbank axess wings mil puanları; tüm hava yollarında, kara yollarında ve deniz yollarında; ve tüm bunların yanı sıra Wings anlaşmalı üye iş yerlerinde kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ödeme esnasında; Akbank axess wings puanlarını kullanmak istediğinizi belirtmek olacaktır.

1 Wings mil kaç TL?

Wings'inizle yapacağınız 1,5 TL alışverişten 1 Mil Puan kazanırsınız. Örneğin; yurt içinde yapacağınız 150TL'lik bir alışverişten 100 Mil Puan kazanırsınız.

Maximum kart puanları nerede kullanılabilir?

Şok Marketler Zinciri, Carrefour Hipermarketler ve Süpermarketler ile Migros Market'ler başta olmak üzere, birçok markette MaxiPuan kullanabilirsiniz.

Kart puanları nerede kullanılır?

Ancak gündelik hayatta sıklıkla ihtiyaç duyacağınız alışverişler için müşterisi olduğunuz bankanın anlaşmalı olduğu tüm işletmelerde, kredi kartı puanları kullanılabilir.

  • Market alışverişleri.
  • Elektronik eşya ödemeleri.
  • Akaryakıt alımları
  • Çeşitli hizmet alımları
  • Kıyafet alışverişleri.

A101 de maxipuan geçiyor mu?

Maxipuan Geçen Yerler Sadece internet alışveriş siteleri olmamakla beraber bir çok mağazalarda da maxi puan harcama yapılabilir. Bunların hangileri olduklarını incelersek; Carrefoursa, Migros, A101 olmakla beraber bunları Kipa, Bimeks, Teknosa, GS ve FB store, Gratis gelmekte.

Maxipuan nerelerde kullanılır 2021?

Maxipuan Kullanılan Siteler

  • Hepsiburada.com.
  • Trendyol.com.
  • N11.com.
  • Gittigidiyor.com.

MaxiPuan hangi sitelerde?

İnternet Alışverişinde Maxipuan Geçen Siteler (eTicaret)

  • Hepsiburada.com.
  • Kitapsepeti.com.
  • N11.com.
  • GittiGidiyor.com.
  • Sahibinden.com (Sadece GeT Alışverişlerinde Geçerli.)
  • Hizlial.com.
  • Trendyol.com (Dönemsel olarak.)
  • Morhipo.com (Belirli kampanyalarda geçerli.)

Iş bankası puanları nerede kullanılır 2020?

Maxipuan'ların biriktiği ve kullanıldığı mağaza isimleri ise; LC Waikiki, Tekzen, Boyner, Bimeks, Media Market gibi yerlerde kullanılabilir. İnternet sitelerinden de alışveriş yapıldığında da bu puanlar kullanılabilir. Kredi kartı puanlarınızı banka şubelerinden veya internet bankacılığından da öğrenebilirsiniz.

MaxiPuan nasıl öğrenilir?

numarasını arayarak kredi kartı ile ilgili gerekli adımları takip ederek kredi kartından biriken puanlarınızı öğrenebilirsiniz. Müşteri temsilcisine ulaştığınızda da ne kadar maxipuan birikmiş sorabilirsiniz. İş Bankası ATM aracılığı ile de maxipuan sorgulama yapabilirsiniz.

MaxiPuan internette nasıl kullanılır?

Maximum anlaşmalı yerlerde sayfada puan kullanımı beliriyor. Onu işaretlediğiniz zaman puanlarınızı kullanabiliyorsunuz. Alışveriş yapacağınız yer Maximum anlaşmalı olmak zorunda.