2021-YKS başvurusu nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. 2021-YKS başvurusu nasil yapilir?
  2. 2021-YKS sınav basvurusu ne zaman?
  3. 2021 OSYM basvurusu nasil yapilir?
  4. Üniversite sınavı kayıt nasıl yapılır?
  5. Osym ilk kayıt nasıl yapılır 2021?

2021-YKS başvurusu nasil yapilir?

Bu durumdaki adaylar, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne kayıt olduktan sonra MEB e-Okul sisteminde de ortaöğretim bilgileri bulunuyorsa bir başvuru merkezine gitmeksizin 2021-YKS başvurularını, bireysel olarak internet aracılığıyla (https://ais.osym.gov.tr) veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden yapabilecek.

2021-YKS sınav basvurusu ne zaman?

YKS başvuruları 4 Şubat - 2 Mart arasında alındı. Sınav başvurularını kaçıranlar geç başvuru gününde YKS başvurusu yapabilecek. YKS 2021 için geç başvuru günü 17-18 Mart 2021.

2021 OSYM basvurusu nasil yapilir?

Başvuru, bireysel olarak internet aracılığıyla ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden (https://ais.osym.gov.tr adresinden) veya ÖSYM Başvuru Merkezlerinin birinden yapılabilir.

Üniversite sınavı kayıt nasıl yapılır?

kimlik kartı ve e-Devlet şifresi olan adaylar, başvuru merkezlerine gitmeden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne ÖSYM AİS mobil uygulaması veya 'http://ais.osym.gov.tr' üzerinden 'e-Devlet ile kayıt ol' seçeneğine tıklayarak kayıt olabilecek ve sınav başvurularını yapabilecek. e-Devlet kayıtları için adaylarımızın PTT ...

Osym ilk kayıt nasıl yapılır 2021?

Adaylar başvurularını, 04 Şubat 2021 tarihinden itibaren elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabiliyorlar.