WhatsApp sözleşmesinde son durum nedir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp sözleşmesinde son durum nedir?
  2. WhatsApp Sözleşmesi kabul edilmezse ne olur?
  3. WhatsApp sözleşmesi son günü ne zaman?
  4. WhatsApp sözleşmesi ne zamana ertelendi?
  5. WhatsApp Sözleşmesi kabul edildikten sonra nasıl iptal edilir?
  6. WhatsApp sözleşmesi iptal olacak mı?
  7. WhatsApp sözleşmesi iptal edildi mi?
  8. WhatsApp güncellemesini kabul etmezsek ne olur?
  9. WhatsApp gizlilik sözleşmesi ne zaman gelecek?
  10. WhatsApp sözleşmesi son gün ne zaman?
  11. WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim ne yapmalıyım?
  12. WhatsApp sözleşmesini kabul ettim nasıl geri alabilirim?
  13. WhatsApp gizlilik sözleşmesini iptal etti mi?
  14. WhatsApp gizlilik sözleşmesi iptal edildi mi?

WhatsApp sözleşmesinde son durum nedir?

WhatsApp'tan yapılan son açıklamaya göre bu sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesapları silinmeyecek; ancak bu kullanıcılar bir süre sonra mesaj gönderemeyecek ya da alamayacak. Bu kullanıcıların hesapları "aktif olmayan hesap" olarak tanımlanacak.

WhatsApp Sözleşmesi kabul edilmezse ne olur?

WHATSAPP GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ KABUL EDİLMEZSE NE OLUR? ... O zamana kadar kabul etmezseniz, WhatsApp hesabınızı silmeyecektir. Ancak, kabul edene kadar WhatsApp'ın tam işlevselliğine sahip olmayacaksınız. Kısa bir süre için arama ve bildirimler alabileceksiniz, ancak uygulamadan mesaj okuyamayacak veya gönderemeyeceksiniz.”

WhatsApp sözleşmesi son günü ne zaman?

WhatsApp'ın yenilediği gizlilik sözleşmesi için zaman doldu. tarihinden itibaren yürürlüğe girecek sözleşmeyi onaylamayan vatandaşlar bu tarih itibarıyla neler olacağı merak konusu haline gelirken şirket bu konuyla ilgili merak edilenleri blog sayfası üzerinden yanıtladı.

WhatsApp sözleşmesi ne zamana ertelendi?

Son dakika: Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan, kullanıcılarına dayattığı skandal gizlilik sözleşmesinin ardından oluşan tepkiler üzerine yeni bir hamle geldi. WhatsApp'ın tarihi itibarıyla yürürlüğe gireceğini duyurduğu yeni gizlilik sözleşmesi 15 Mayıs'a ertelendi.

WhatsApp Sözleşmesi kabul edildikten sonra nasıl iptal edilir?

WHATSAPP SÖZLEŞMESİ NASIL İPTAL EDİLİR? Whatsapp'tan ayarlar kısmına girin. Ayarlar kısmındaki hesap seçeneğine tıklayın. Hesap seçeneğinden "hesabımı sil" kısmına tıklayarak numaranızı girerek Whatsapp hesabınızı silip yeniden yüklemeniz gerekiyor.

WhatsApp sözleşmesi iptal olacak mı?

WHATSAPP'TAN SÖZLEŞME AÇIKLAMASI GELDİ! WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesi konusunda geri adım attı. Daha önce 15 Mayıs'a kadar sözleşmeyi kabul etmeyen kullanıcıların hesabının silineceğini açıklayan WhatsApp bu uygulamadan vazgeçti.

WhatsApp sözleşmesi iptal edildi mi?

WhatsApp'ın sözleşmesi iptal mi edildi? WhatsApp'ın kullanıcıları için tanıdığı süre 15 Mayıs itibariyle sona erdi.

WhatsApp güncellemesini kabul etmezsek ne olur?

Sonuç olarak güncellemeyi kabul etmezseniz, WhatsApp hesabınız silinmeyecek ancak uygulama artık kullanılamaz hale geleceği için, silinmemiş olmasının da bir anlamı kalmayacak. Bununla birlikte 120 gün boyunca hiçbir etkinlik göstermeyen WhatsApp hesaplarının genellikle silindiğini de belirtelim.

WhatsApp gizlilik sözleşmesi ne zaman gelecek?

WhatsApp'ın yenilediği gizlilik sözleşmesi için zaman doldu. tarihinden itibaren yürürlüğe girecek sözleşmeyi onaylamayan vatandaşlar bu tarih itibarıyla neler olacağı merak konusu haline gelirken şirket bu konuyla ilgili merak edilenleri blog sayfası üzerinden yanıtladı.

WhatsApp sözleşmesi son gün ne zaman?

WHATSAPP SÖZLEŞMESİ SON GÜN NE ZAMAN? WhatsApp sözleşmesi kabul etmek için son tarih olarak belirlendi.

WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim ne yapmalıyım?

WHATSAPP ONAYI GERİ ALMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? *Whatsapp'tan ayarlar kısmına girin. *Ayarlar kısmındaki hesap seçeneğine tıklayın. *Hesap seçeneğinden "hesabımı sil" kısmına tıklayarak numaranızı girerek Whatsapp hesabınızı silip yeniden yüklemeniz gerekiyor.

WhatsApp sözleşmesini kabul ettim nasıl geri alabilirim?

WHATSAPP ONAYI GERİ ALMA İŞLEMİ Whatsapp'tan ayarlar kısmına girin. Ayarlar kısmındaki hesap seçeneğine tıklayın. Hesap seçeneğinden "hesabımı sil" kısmına tıklayarak numaranızı girerek Whatsapp hesabınızı silip yeniden yüklemeniz gerekiyor.

WhatsApp gizlilik sözleşmesini iptal etti mi?

WhatsApp gizlilik sözleşmesi iptal olmadı. Tartışmalara konu olan gizlilik sözleşmesi güncellemesiyle ilgili Ocak ayında açıklama yapan WhatsApp "Hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya silinmeyecek" ifadesini kullanmıştı.

WhatsApp gizlilik sözleşmesi iptal edildi mi?

WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesi konusunda geri adım attı. Daha önce 15 Mayıs'a kadar sözleşmeyi kabul etmeyen kullanıcıların hesabının silineceğini açıklayan WhatsApp bu uygulamadan vazgeçti.