Türkiye Kupa Finali nerede oynanacak?

İçindekiler:

  1. Türkiye Kupa Finali nerede oynanacak?
  2. Süper Kupa neye göre belirlenir?
  3. Beşiktaş Süper Kupayı kiminle oynayacak?
  4. 2021 UEFA Süper Kupa finali nerede oynanacak?
  5. 2020 Süper Kupa yı kim aldı?
  6. 2021 Türkiye Kupası finali nerede oynanacak?
  7. ZTK finali ne zaman 2020?

Türkiye Kupa Finali nerede oynanacak?

TFF'den yapılan açıklamada Ziraat Türkiye Kupası finalinin 18 Mayıs Salı günü oynanacağı belirtildi. Müsabaka İzmir, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.

Süper Kupa neye göre belirlenir?

Süper Kupa, yeniden düzenlenmeye başlandıktan sonra ilk olarak 2006 yılında oynandı. Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonu arasında oynanan organizasyon, iki kupayı da aynı takımın kazanması durumunda Süper Lig şampiyonu takım ile Türkiye Kupası'nı kaybeden finalist takım arasında oynanır.

Beşiktaş Süper Kupayı kiminle oynayacak?

Böylece, Süper Kupa Finali'nde ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın karşısına Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile final oynayan Antalyaspor çıkacak.

2021 UEFA Süper Kupa finali nerede oynanacak?

UEFA, tarihinde dört federasyonun 2021 UEFA Süper Kupası organizasyonuyla ilgilendiğini açıkladı ve tarihinde başvuru yapıldığını açıkladı. tarihinde Slovenya'nın Ljubljana kentinde yapılan toplantıda, maçın Windsor Park'ta oynanmasına karar verilmiştir.

2020 Süper Kupa yı kim aldı?

TFF Süper Kupa 2020, Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etmeyi başaran Trabzonspor'un oldu. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve Yaşar Kemal Uğurlu'nın yönettiği karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini 47. dakikada Djaniny ve 86. dakikada Ekuban kaydetti.

2021 Türkiye Kupası finali nerede oynanacak?

Müsabaka İzmir, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.

ZTK finali ne zaman 2020?

2020 Türkiye Kupası Finali ya da sponsorluk anlaşmaları gereğince 2020 Ziraat Türkiye Kupası Finali, 2019-20 Türkiye Kupası'nın kazananını belirlemek için, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan 58. final maçıdır. 5 Mayıs'ta oynanması planlanan final COVID-19 pandemisi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. 8 Temmuz ...