Internet kafeler kapanacak mı?

İçindekiler:

  1. Internet kafeler kapanacak mı?
  2. Son Dakika eğlence mekanları ne zaman açılacak?
  3. 1 Temmuz kafeler saat kaçta kapanıyor?
  4. Hafta sonu kafeler açık mı?
  5. 18 yaşından küçükler internet kafeye girebilir mi?
  6. 1 Temmuz'da eğlence mekanları açılıyor mu?
  7. Kafe restoranlar kaça kadar açık?

Internet kafeler kapanacak mı?

Kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi gibi yerler, İnternet kafe/salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonu gibi yerler." Yani internet kafeler ve elektronik oyun yerleri kapsamında Playstation kafeler tarihine kadar geçici olarak hizmet veremeyecek.

Son Dakika eğlence mekanları ne zaman açılacak?

1 Temmuz itibarıyla sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırıldı. Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona erdi. 1 Temmuz'dan itibaren müzikli eğlence mekanları ise 24.00'a kadar açık olacak. Bu kapsamda konser ve müzik faaliyetlerinin de başlayacak.

1 Temmuz kafeler saat kaçta kapanıyor?

Uzun bir süredir pandemi yasakları nedeniyle açılış ve kapanış saatleri sürekli olarak değişen bunun yanı sıra müşteri kabul etme ve sadece paket servis hizmeti gibi hizmet anlayışları koronavirüs tedbirleri kapsamında değişten restoran ve kafe çalışanlarının kısıtlamaları 1 Temmuz tarihinden itibaren kaldırıldı. 1 ...

Hafta sonu kafeler açık mı?

Restoran ve kafeler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında açık olacak. Pazar günleri ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis, şeklinde faaliyet gösterebilecekler.

18 yaşından küçükler internet kafeye girebilir mi?

İnternet kafelere 12 yaşından küçükler alınmayacak. Ayrıca, elektronik veya mekanik oyun alet veya makineleri bulundurulamayacak, işletilemeyecek. Söz konusu yasaklara aykırı hareket edenler 6 aydan bir yıla kadar hapis ve 200 milyon liradan 750 milyon liraya kadar ağır para cezasına mahkum edilecek.

1 Temmuz'da eğlence mekanları açılıyor mu?

Daha önce Kovid-19 tedbirleri nedeniyle faaliyetlerine ara verilen sinema salonları, hamamlar, sauna ve masaj salonları ile eğlence mekanları gibi iş yerleri de açılacak. Bu iş yerlerinde ve konaklama tesislerinde saat 24.00'ten sonra canlı müzik dahil müzik yayını yapılamayacak.

Kafe restoranlar kaça kadar açık?

RESTORANLAR AÇIK MI? Kafeler, kahvehaneler, spor salonları gibi mekanlar ise sabah 07:00 - akşam 21:00 saatleri arasında açık olacak. İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesinde yeme-içme yerlerine dair ayrıntılar paylaşıldı. Yeme-içme yerleri (restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi);