Urfa Kart HES kodu zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Urfa Kart HES kodu zorunlu mu?
  2. Şanlıurfa HES kodu nasıl alınır?
  3. Urfa kart kişiselleştirme nasıl yapılır?
  4. Urfa Kart kimlere ücretsiz?
  5. İstanbulkart HES eşleştirme nasıl yapılır?
  6. İstanbulkart HES kodu sorgulama nasıl yapılır?

Urfa Kart HES kodu zorunlu mu?

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge doğrultusunda tüm Urfa Kartlıların 21 Ekim - tarihleri arasında kartlarına HES kodu yükleyerek kişileştirme işlemini yapması duyurulmuştu. ...

Şanlıurfa HES kodu nasıl alınır?

HES Kodu Nasıl Alınacak? Android ve İOS akıllı telefonlara yüklenen Sağlık Bakanlığının geliştirdiği Hayat Eve Sığar uygulaması, HES Kodu edinebilmenin en kolay yolu. Uygulamaya girilince “HES Kodu İşlemleri” sekmesine tıklanıp, süreli veya süresiz HES kodu alınabiliyor.

Urfa kart kişiselleştirme nasıl yapılır?

Kişiselleştirme işlemi için www.sanliurfa.bel.tr, www.urfakart.com www.belsan.com.tr web siteleri, Urfa Ulaşım mobil uygulamaları (Android, İos) üzerinden ve aktarma merkezlerindeki Urfa Kart İşlem Merkezlerinde yapılabilecektir.

Urfa Kart kimlere ücretsiz?

İndirimli tarifeyi kullanmaya hak kazanan kişilere verilen “urfakart”tır.
  • 65 Yaş Kartı 65 yaşını doldurmuş vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarında kullanabileceği aylık 90 binişlik ücretsiz karttır. ...
  • Engelli Kartı ...
  • Gazi Kartı ...
  • Gazi Ailesi Kartı ...
  • EHS Kartı ...
  • Şehit Eşleri ve Ailesi Kartı ...
  • TÜİK Kartı ...
  • Milli Sporcu Kartı
Daha fazla öğe...

İstanbulkart HES eşleştirme nasıl yapılır?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

İstanbulkart HES kodu sorgulama nasıl yapılır?

Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden 'HES Kodu İşlemleri' bölümüne girilir 'HES Kodu Oluştur' butonuna tıklanır. KOD kullanım süresi seçilir ve KOD oluşturulur. HES kodunu e-Devlet sistemi üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme adresinden alabilirsiniz.