Yengeç burcu kadını hangi erkek burçla anlaşır?

İçindekiler:

  1. Yengeç burcu kadını hangi erkek burçla anlaşır?
  2. Yengeç burcu kadını kimlerle anlaşamaz?
  3. Yengeç burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?
  4. Yengeç burcu hangi burçlarla aşk yaşar?
  5. Yengeç kimlerle anlaşamaz?
  6. Yengeç burcu hangi burçlarla anlaşamaz?
  7. Yengeç burcu kadını nasıl elde edilir?
  8. Yengeç burcu nelerden hoşlanmaz?
  9. Yengeç burcu kadını hangi burçlarla aşk yaşar?
  10. Yengeç burcu kadını hangi burca aşık olur?

Yengeç burcu kadını hangi erkek burçla anlaşır?

Yengeç kadınının en iyi anlaştığı burçlar arasında, Başak, Akrep ve Boğa burçları yer alır. ... Yengeçlerin kendileri ile aynı grupta yer alan Akrep ve Balık burçları ile iyi geçindiği bilinir. Yengeç burcu kadınının duygusal tarafı, mantığına genellikle üstün gelir. Yengeç kadını, yeri geldiği zaman romantiktir.

Yengeç burcu kadını kimlerle anlaşamaz?

Yengeç burcu kadınları ılımlı ve sevecen oldukları için bencil olan kişileri sevmezler bu nedenle de aslan burucuna tahammül edemezler. Kendini beğenmiş tavırları yengeci aslan burcundan soğutur ve otoriter yapılarını hiç sevmezler. Yengeç burcu kadınlarının bir diğer anlaşamadığı burç ise yaylardır.

Yengeç burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?

Yengeç burcu kadını güçlü ve ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanır. Aynı zamanda romantik ve duygusal yapıda bir erkek ile de çok mutlu olacaktır. Yengeç burcu kadını asla aldatmayacak iyi bir erkekten hoşlanır.

Yengeç burcu hangi burçlarla aşk yaşar?

Yengeç burcu aşk hayatı içinde boğa burcu ile tatminkar bir ilişki yaşayabilir. Boğa burcunun tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.

Yengeç kimlerle anlaşamaz?

"Evine ve sevdiklerine bağlı, koruyucu ve huzur isteyen Yengeçlerin anlaşamadığı tek burç Oğlaklardır. " Yengeçlerin kendileri aynı gruba dahil olduğu Akrep ve Balık burçlarıyla iyi geçinir. Yengeç duygu insanı olduğu için su grubuyla iyi anlaşabilirken Oğlaklarla bu durum tam tersine dönmektedir.

Yengeç burcu hangi burçlarla anlaşamaz?

Yengeç burcu insanları duygusal, ailesine düşkün, merhametli, kırılgan, duygularına göre karar veren ve içe dönük özellikleriyle dikkat çekerler. Aşırı hassas, alıngan, geçmişe takılan ve çabuk savunmaya geçen Yengeç burçları özellikle üç burçla asla anlaşamaz. Bu burçlar Aslan, Yay ve Kova'dır.

Yengeç burcu kadını nasıl elde edilir?

Yengeç burcu kadınları çok duygusal bir karaktere sahiplerdir. Kendisine değer verilmesine bayılır bu nedenle kendini özel hissettirecek bir erkek aralar hep. Güven ve aile hayatı onlar için çok önemlidir. Gözü dışarıda olan erkeklerden hiç hoşlanmazlar, kendilerinde güven hissi uyandıracak erkeklerden etkilenirler.

Yengeç burcu nelerden hoşlanmaz?

Yengeç burcu, arada kalmaktan ya da belirsiz durumlar ile başa çıkmak zorunda kalmaktan nefret eder. Yengeç burcu sevmedikleri arasında bu nedenle belirsizlik kavramı da yer alabilir. Kendi konfor alanına çok önem veren yengeç burçları bu alanlara yenilikler girince bu durumdan hoşlanmaz.

Yengeç burcu kadını hangi burçlarla aşk yaşar?

Yengeç burcu aşk hayatı içinde boğa burcu ile tatminkar bir ilişki yaşayabilir. Boğa burcunun tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Yüreği sizin gibi sevgi doludur.

Yengeç burcu kadını hangi burca aşık olur?

Yengeç burcu aşk hayatı içinde boğa burcu ile tatminkar bir ilişki yaşayabilir. Boğa burcunun tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.