Epilasyon aleti ne tavsiye edersiniz?

İçindekiler:

  1. Epilasyon aleti ne tavsiye edersiniz?
  2. Yüze Hangi lazer epilasyon yapılır?
  3. Buz lazer epilasyon etkili mi?
  4. Diode lazer tüyleri bitirir mi?
  5. Jel sürmeden lazer yapılır mı?
  6. Evde lazer epilasyon ne kadar sıklıkla yapılır?
  7. Lazer cihazı alırken nelere dikkat edilmeli?
  8. Philips epilasyon hangisi daha iyi?
  9. Yüzdeki ince tüylere hangi lazer?
  10. Yüz bölgesi lazer epilasyon kaç seansta biter?
  11. Buz lazerde kaçıncı seanstan sonra etkisini gösterir?
  12. Buz lazer kılları tamamen yok eder mı?
  13. Diode lazer epilasyon sonrası kıllar ne zaman dökülür?
  14. Lazer epilasyon jelli mi iyi Jelsiz mi?

Epilasyon aleti ne tavsiye edersiniz?

6 En İyi Epilasyon Aleti Tavsiye 2021
  • Arzum Rosy Epilatör.
  • Philips Lumea Prestige IPL Tüy Alma Cihazı
  • Philips Bre 720/05 Islak Ve Kuru Epilatör.
  • Braun Silk-epil 9 9720 Sensosmart Epilatör.
  • Braun Se810 Yüz İçin Epilatör Cihazı
  • Braun Silk-epil 5 5780 Epilatör.
  • En İyi Epilasyon Aleti Nasıl Seçilir?
  • Satın Alma Kriterleri.

Yüze Hangi lazer epilasyon yapılır?

Yüz bölgesi için en çok tercih edilen lazer cihazı “diode lazer”dir. Fakat tüy yapısı, ten rengi ve hormonel yapı kişiden kişiye değişeceği için diğer lazer cihazları da kullanılabilir. Koyu renkli ve kalın kıllarda “alexandrite lazer”, açık renkli ve zayıf yapılı kıllar için ise “NdYag lazer” kullanılmaktadır.

Buz lazer epilasyon etkili mi?

Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemidir. Buz Lazer etkili ve kalıcı sonuçlara sahiptir. Eğer kişide hormonal bir problem yoksa Buz Lazer ile ortalama yüzde 90 oranında kıllarda azalma sağlanmaktadır.

Diode lazer tüyleri bitirir mi?

Bu tip lazer cihazları yüz bölgesi için en iyi epilasyon cihazlarıdır. Diğer epilasyon yöntemleri yüzdeki ince tüyleri tetiklerken bu yöntem teknolojisi nedeniyle ince tüyleri tetiklemez. Yani diode epilasyon sistemi ile hem ince hem kalın kullardan kurtulmak mümkündür.

Jel sürmeden lazer yapılır mı?

Merhabalar, Buz Lazer mutlaka ultrason jeli sürülerek uygulanır. Ultrason jeli cildi serinletir, lazer yanıklarının oluşma riskini ortadan kaldırır ve tedavi başlığının cilt üzerindeki hareketini kolaylaştırır. ... Tüm bu avantajlarına rağmen jel kullanılmadan yapılan uygulama kesinlikle orijinal Buz Lazer değildir.

Evde lazer epilasyon ne kadar sıklıkla yapılır?

Genel olarak en başarılı sonuç için en az 8 seans önerilmektedir. Ayrıca uygulama bölgesi de seans sayılarının değişkenlik göstermesini sağlayan parametrelerden biridir. Seans aralıkları vücut bölgesi için ortalama 6-8 hafta arası değişirken, yüz bölgesi için ortalama 4-6 hafta arasıdır.

Lazer cihazı alırken nelere dikkat edilmeli?

Atış garantisi de ilk bakılması gereken kriterlerden biridir. Çünkü cihazının başlığı ne kadar atış garantisi veriyorsa , cihaz o derece uzun ömürlü olmaktadır. Bir diğer konu ise cihaz teslim edilmeden önce eğitim verilip verilmediği sorulmalıdır. Cihazın sağlıklı bir şekilde kullanımı , performası da etkilemektedir.

Philips epilasyon hangisi daha iyi?

En iyi ıpl cihazı hangisi? Diye merak ediyorsanız cevabı Philips Lumea Prestige. Ürün, etkili performansıyla üç uygulamadan sonra tüylerde %92 azalma gösteriyor. Cilt rengi analizi yapma olanağı sunan bu cihaz yüz, koltuk altı, bacak, bikini ve hassas bölgelerde rahat bir şekilde kullanılabiliyor.

Yüzdeki ince tüylere hangi lazer?

Yüzdeki ince tüylerde bile etkili olan Buz lazer tedavisinden faydalanabilirsiniz. Lazer epilasyon teknolojilerinin vardığı en son nokta olan buz lazer, hem en ince ve en açık renk tüylere bile müdahale etmemize olanak sağlıyor hem de eski nesil lazer sistemlerine göre çok daha konforlu bir tedavi.

Yüz bölgesi lazer epilasyon kaç seansta biter?

Yüz Bölgesi Lazer Epilasyon Kaç Seansta Biter? Lazer epilasyon yüz bölgesinde ortalama 8 seans önerilir. Kıl rengi, kıl kalınlığı, kıl yoğunluğu ve cilt rengi gibi faktörlere bağlı olarak 1-2 ek seans daha gerekebilir.

Buz lazerde kaçıncı seanstan sonra etkisini gösterir?

Buz lazer uygulaması diğer sistemler arasında en acısız, en hızlı ve en etkili yöntem olarak bilinmektedir. Buz epilasyon etkisini, ilk seanstan itibaren göstermeye başlamaktadır. Buz lazer uygulamasından 3-4 gün sonra uygulama yapılan bölgedeki kıllar yüzeye çıkar ve dökülmeye başlarlar.

Buz lazer kılları tamamen yok eder mı?

Dünyada kabul edilen kriter lazer epilasyonun istenmeyen kıllarda % 80 oranında başarı (azalma) sağlamasıdır. Buz Lazer ile bu oran %90-95 civarındadır. ... Sonuç olarak etkili bir lazer epilasyondan sonra kıllar tekrar çıkmaz. Buz Lazer gibi güvenli cihazlarla sonuçlar kalıcıdır.

Diode lazer epilasyon sonrası kıllar ne zaman dökülür?

Diode lazer, yüz bölgesinde 4 hafta, diğer bölgelerde ise 6-8 hafta arayla yapılır. Diode lazerde kıllar ne zaman dökülür? Uygulama sonrası kıllar yaklaşık 2 haftada dökülür. Bu dönemde hasta isterse jilet veya tüy dökücü krem kullanabilir.

Lazer epilasyon jelli mi iyi Jelsiz mi?

Jelli lazerle jelsiz arasında ne fark var, hangisi daha iyi? ... Lazer epilasyonda kullanılan ultrason jeli şeffaftır, allerjik değildir, ciltte hiç bir yan etkisi yoktur, kıyafetlere bulaştığında leke bırakmaz. Alexandrite lazerlerde ise teknolojileri gereği jel kullanılmaz.