WhatsApp'a gelen yeni özellikler neler?

İçindekiler:

  1. WhatsApp'a gelen yeni özellikler neler?
  2. WhatsApp son sürüm kaç?
  3. WhatsApp Güncelleme 2021 nedir?
  4. WhatsApp kim kaç mesaj atmış?
  5. WhatsApp takip ediliyor mu?
  6. WhatsApp neden güncelleme geldi?
  7. Sohbeti dışa aktar ne demek?
  8. Savcılık kararıyla WhatsApp mesaj içeriği çıkar mı?

WhatsApp'a gelen yeni özellikler neler?

Ortaya konan verilere göre artık kullanıcılar birbirlerine kaybolma özelliğine sahip fotoğraf ve videolar gönderebilecek. Yani bir sohbet esnasında kaybolma özelliği kullanılarak gönderilen fotoğraf ve videolar, karşıdaki kişi tarafından yalnızca bir kez görüntülenebilecek ve sonrasında kaybolacak.

WhatsApp son sürüm kaç?

WhatsApp son sürüm indir APKMirror sitesinde yer alan ve hiç bir modifikasyon işlemi yapılmamış WhatsApp Messenger 2.20.140 sürümünü aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.

WhatsApp Güncelleme 2021 nedir?

WhatsApp 4 Ocak 2021'de gizlilik ilkelerinde yapılan değişikliği ve yeni kullanım koşullarını açıkladı. 8 Şubat 2021'e kadar kullanıcılar sözleşmeyi onaylamazsa, kullanıcıların WhatsApp'ı kullanamayacakları bildirildi.

WhatsApp kim kaç mesaj atmış?

WhatsApp üzerinde Ayarlar / Veri ve Depolama Kullanımı / Ağ Kullanımı bölümüne eriştikten sonra en üst bölümdeki 'Mesajlar' başlığı altında detaylar listeleniyor. Ağ kullanımı menüsünü açtığınızda karşınıza gönderilen ve alınan mesajların sayısını listeleyen 'Mesajlar' başlığı çıkıyor.

WhatsApp takip ediliyor mu?

WhatsApp üzerinde gerçekleştirdiğiniz yazışmalar uçtan uca şifreli olarak korunmakta olduğundan üçüncü kişiler tarafından uzaktan erişilememektedir. ... WhatsApp'ın çalışma mantığında üçüncü bir kişi tarafından içeriklere uzaktan erişim mümkün görünmemektedir.

WhatsApp neden güncelleme geldi?

WhatsApp 'de resmi soruşturmalar ve kullanıcıların tepkilerinin ardından kullanıcılara yeni sözleşmedeki değişimleri daha iyi anlatabilme gerekçesiyle 8 Şubat tarihini olarak güncelledi.

Sohbeti dışa aktar ne demek?

Sohbet geçmişini dışa aktarma Bireysel veya grup sohbetlerinizden sohbet geçmişinizin bir kopyasını dışa aktarmak için sohbeti dışa aktarma özelliğini kullanabilirsiniz. Bireysel sohbeti veya grup sohbetini açın. ... Sohbeti aktarırken medyaları dahil etmek isteyip istemediğinizi seçin.

Savcılık kararıyla WhatsApp mesaj içeriği çıkar mı?

Yurtdışı merkezli olması sebebiyle ve ülkemizde herhangi bir ofisi bulunmaması sebebiyle Savcılık Whatsapp Konuşmalarına Ulaşılabilir mi sorusunun cevabı özetle “hayır”dır.