Gizem Karaca uyuşturucudan hapse girdi mi?

İçindekiler:

  1. Gizem Karaca uyuşturucudan hapse girdi mi?
  2. Çağatay Ulusoy neden içeri girdi?
  3. Cenk Eren hapse girdi mi?
  4. Çağatay Ulusoy kac yil hapis yatti?
  5. Çağatay Ulusoy kaç yaşında?
  6. Gizem Karaca ne zaman Türkiye güzeli seçildi?
  7. Gizem Karaca nereli ve kaç yaşında?
  8. Gizem Karaca ne kadar hapis yattı?
  9. Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy Ne zaman sevgili oldu?

Gizem Karaca uyuşturucudan hapse girdi mi?

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, 'de verdiği kararla, oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Hüseyin Orçun Benli ile şarkıcı Cenk Eren'e (Yüksel Venedik) savcının talep ettiği, "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan değil, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan hapis cezaları vermişti.

Çağatay Ulusoy neden içeri girdi?

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan oyuncular Çağatay Ulusoy ile Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 20 sanıklı dava, temyize gönderildiği İstinaf Mahkemesi'nce yeniden görülmesine karar verilmişti.

Cenk Eren hapse girdi mi?

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya, “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay, şarkıcı Cenk Eren'e ise 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi. ... İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan karar duruşmasına başka suçtan tutuklu bulunan 2 sanık ile tutuksuz 6 sanık katıldı.

Çağatay Ulusoy kac yil hapis yatti?

Mahkeme, tüm sanıklar hakkında “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 4 yıldan 18 yıla kadar değişen oranda hapis cezası verdi. Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya, “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay, şarkıcı Cenk Eren'e ise 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Çağatay Ulusoy kaç yaşında?

31 yaşında () Çağatay Ulusoy/Yaş

Gizem Karaca ne zaman Türkiye güzeli seçildi?

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Gizem Karaca nereli ve kaç yaşında?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar.

Gizem Karaca ne kadar hapis yattı?

Ceza Dairesi, mahkeme, yerel mahkemenin Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Ayşe Selin Borankay'ın aralarında bulunduğu 12 sanığa, “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan verdiği 4'er yıl 2'şer aylık hapis cezalarına ilişkin hükmü kaldırdı. Daire, 12 sanığı, “Uyuşturucu kullanmak” suçundan 10'ar ay hapis cezasına çarptırdı.

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy Ne zaman sevgili oldu?

Çağatay Ulusoy 2013-2015 yılları arasında aşk yaşadığı Serenay Sarıkaya'yı hala unutamadı. Yakışıklı oyuncu sosyal medyada öyle bir şey yaptı ki bu durum dikkatli gözlerden kaçmadı. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, 2013 yılında birlikte rol aldıkları Medcezir dizisinde aşk yaşamaya başlamıştı.