Sözleşmeli er başvurusu ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. Sözleşmeli er başvurusu ne zaman 2021?
  2. Sözleşmeli er olmak için lise mezunu şart mı?
  3. Sözleşmeli ere kimler başvurabilir?
  4. Sözleşmeli er olmak için ne gerekiyor?
  5. Sözleşmeli er kaç yıl sonra uzman olur?
  6. Sözleşmeli er en az kaç yıl sözleşme?

Sözleşmeli er başvurusu ne zaman 2021?

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temini faaliyeti; a. 08 Şubat-22 Mart 2021 tarihleri arasında Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA yerleşkesinde, b. 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA yerleşkesinde icra edilecektir.

Sözleşmeli er olmak için lise mezunu şart mı?

Başvuru şartları ve sayfası... MSB 2021 yılı sözleşmeli er alım ilanını yayınladı. Yayınlanan duyuruda son başvuru tarihi belirtilmemiş olup, 25 yaşını bitirmemiş ve en az ilköğretim mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek.

Sözleşmeli ere kimler başvurabilir?

Lisans düzeyinde mezunlar için başvuru yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibariyle 27 yaşından büyük olmamak, Lisansüstü eğitimini tamamlamış olanlar için başvuru yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibariyle 32 yaşından büyük olmamak, tıpta uzmanlık eğitimi almış olanlar için başvuru yapılan yılın ocak ayının ilk ...

Sözleşmeli er olmak için ne gerekiyor?

Başvuru süresi içerisinde askerlik hizmetini yapmakta olanlar için; En az 8 yıllık ilköğretim (ortaokul) veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak, Başvuru süresi içerisinde askerlik hizmetini tamamlamış olanlar için; En az 8 yıllık ilköğretim (ortaokul) veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak.

Sözleşmeli er kaç yıl sonra uzman olur?

Hâlen görevde olan sözleşmeli erlerin Uzman çavuşluğa başvurularıyla ilgili mevzuatta aranan şartları taşımak kaydıyla ( En az 3 yıl görev yapmış olmak, devam eden sözleşme süreleri içerisinde ise Ocak ayının ilk günü itibarıyla 29 yaşını bitirmemiş olmak.

Sözleşmeli er en az kaç yıl sözleşme?

MADDE 14 ‒ (1) Sözleşmeli er adayları ön sözleşme yapılarak askerî eğitime alınırlar. Askerî eğitimi başarı ile tamamlayanlarla, bu Yönetmeliğin 9 uncu maddesinde belirtilen yetkili komutanlıklarca dört yıldan fazla olmamak kaydıyla en az üç yıllık sözleşme yapılır.