Günsel B9 ne zaman satışa çıkacak?

İçindekiler:

  1. Günsel B9 ne zaman satışa çıkacak?
  2. Günsel türkiyede ne zaman satışa çıkacak?
  3. Günsel araba ne kadar yerli?
  4. Günsel seri üretime ne zaman geçecek?
  5. Günsel nerede üretilecek?
  6. Gen otomobil kimin?
  7. Elektrikli araba ne kadar?
  8. Günsel hangi ülkenin?
  9. Günsel B9 yerli mi?
  10. Günsel araba motoru yerli mi?
  11. Gen otomobil yerli mi?
  12. Gen otomobil nedir?
  13. Elektrikli araba ne kadar gider?
  14. Elektrikli araba için ehliyet gerekir mi?
  15. Suat Gunsel nereli?
  16. Günsel nerede üretiliyor?
  17. TOGG elektrikli mi?

Günsel B9 ne zaman satışa çıkacak?

Seri üretime geçilmesiyle birlikte hızla artacak olan bu sayı, 2025'te binin üzerine çıkacak. Günsel B9'un üretimi için 28 ülkeden 800'ün üzerinde tedarikçi ile anlaşma imzalandı.

Günsel türkiyede ne zaman satışa çıkacak?

Hızlı şarj kullanılması durumunda ise bu süre 4 saat. Geliştirme sürecinde 100'ün üzerinde mühendis ve tasarımcının 1,2 milyon saat emek harcadığı Günsel'in çalışan sayısı 166'ya ulaştı. Seri üretime geçilmesiyle birlikte hızla artacak olan bu sayı, 2025'te binin üzerine çıkacak.

Günsel araba ne kadar yerli?

B sınıfı araçların en ekonomiği olmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Sadece KKTC'de üretilenleri değil, hem Türkiye hem de KKTC'de üretilen parçaları yerli olarak kabul ettiklerini vurgulayan Günsel, sözlerini şöyle tamamladı: "Şu an yüzde 70 gibi bir yerliliğe sahibiz.

Günsel seri üretime ne zaman geçecek?

Eylül sonunda tüm tesisin çatı kapama işlemlerinin tamamlanması planlanıyor. 2022 yılının sonunda seri üretime hazırız.

Günsel nerede üretilecek?

KKTC'de üretilecek ilk yerli otomobilin fabrikası olan Günsel üretim tesisi Yakın Doğu Üniversitesi'nde yer alan 15 bini kapalı olmak üzere toplam 20 bin metrekarelik alana kuruldu.

Gen otomobil kimin?

Gürsel GÜZEL'in önderliğinde kurulan GEN Otomobil, geliştirdiği ilk elektrikli araç prototipi olan GEN1'i tamamlamasının ardından otomotiv sektöründe tecrübeli mühendisler istihdam ederek ekibini genişletmiştir.

Elektrikli araba ne kadar?

Elektrikli Araba Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Audi E-TronFC MOTORS OTOPORT E-TRON MASAJ-SLİNE-SOĞUTMA-VAKUM-KAMERA FULL1.490.000 TL
BMW i3ARTKIY NİSSAN'DAN 2015 BMW İ3 OTOMATİK /170BG265.000 TL
Yuki TriaElektrikli Yuki Tria Tüm Elektronik parçaları 0 olarak değiştirildi22.000 TL
BMW i3ENCAR'DAN BMW i3 HATASIZ298.000 TL
16 satır daha

Günsel hangi ülkenin?

Suat İrfan Günsel (d. 1952, Baf), Yakın Doğu Üniversitesi kurucu rektörü. 1952 yılında Kıbrıs Beşiktepe'de köyün orman görevlisinin oğlu olarak dünyaya geldi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en büyük üniversitesi olan Yakın Doğu Üniversitesi'nin kurucu rektörüdür.

Günsel B9 yerli mi?

Lansmanda B9'un teknik özellikleri anlatıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin, tasarımından mühendisliğine kadar yerli kaynaklar ile üretilen ilk otomobili Günsel B9 özel bir etkinlikle tanıtıldı. Yapılan lansmanda, otomobilin teknik ayrıntılarına da değinildi.

Günsel araba motoru yerli mi?

KKTC'nin ilk yerli otomobili Günsel görücüye çıktı. ... Günsel B9, yüzde 100 elektrikli bir otomobil. Tek şarjla 350 kilometre yol kat edebilen araç, toplamda parçanın bir araya gelmesiyle üretildi. Aracın motoru 140 kW gücünde.

Gen otomobil yerli mi?

GEN Otomobil, Dr. Gürsel GÜZEL'in önderliğinde kurulan, bünyesinde tecrübeli mühendisler barındıran ekibi ile; devlet desteği olmadan AR-GE çalışmaları yaparak yerli otomobil üreten bir firmadır.

Gen otomobil nedir?

GEN Otomobil, Ar-Ge ve üretim çalışmalarını tamamen kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Tasarlanan otomobillerde kullanılan şasi, kabuk, motor, motor sürücü, ana aktarım organları, elektronik kontrol kartları ve kontrol yazılımları GEN Otomobil'e ait Ar-Ge ofislerinde tasarlanmaktadır.

Elektrikli araba ne kadar gider?

Dünyada hali hazırda piyasadaki elektrikli otomobillerin bir batarya ile katettiği mesafe 1 km arasında değişiyor. Şarj süreleri ise kullanılan prizin özelliğine göre 1 saatten başlayıp 47 saate kadar çıkabiliyor.

Elektrikli araba için ehliyet gerekir mi?

Elektrikli Araba Ehliyet İster mi? Elektrikli arabaların fosil yakıtlı arabalarla ehliyet konusunda herhangi bir farkı yok. ... Bu nedenle bu tür minik elektrikli arabaları kullanabilmek için motosiklet ehliyetine sahip olmak gerekiyor. Diğer tüm elektrikli araçlar ise sınıfına uygun otomobil ehliyetiyle kullanıyor.

Suat Gunsel nereli?

Beşiktepe, Kıbrıs Suat Günsel/Doğum yeri

Günsel nerede üretiliyor?

GÜNSEL'in ikinci modeli J9'un konsept modeli de aynı etkinlikte ilk beğeniye sunuldu. GÜNSEL Üretim Tesisisleri ve Lefkoşa Dereboyu'ndaki Showroom'umuzun açılışı da yine Şubat 2020'de gerçekleştirildi.

TOGG elektrikli mi?

TOGG Yerli Otomobil, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından tasarlanan ve Türkiye'de üretilecek elektrikli otomobil.