Medical Park'ın sahibi nereli?

İçindekiler:

  1. Medical Park'ın sahibi nereli?
  2. Medical Park ve Liv Hospital kimin?
  3. Medical Park Sahibi Muharrem Usta Kimdir?
  4. Liv Hospital kime aittir?
  5. Muharrem Usta eşi kim?
  6. Dr Adem Elbaşı kimdir?
  7. Istinye Üniversitesi kime ait?
  8. Liv Hospital Gaziantep müdürü kimdir?
  9. Istinye Üniversitesi kime bağlı?
  10. Prof Dr Engin Ulukaya kimdir?

Medical Park'ın sahibi nereli?

Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve lise hayatını doğduğu ilde tamamlayan Usta, daha sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Tıp Fakültesini kazanmıştı.

Medical Park ve Liv Hospital kimin?

Liv Hospital, birçok kuruluşa ve özellikle spora büyük yatırımlarda bulunuyor. Liv Hospital'in yönetim kurulu Başkanı ve CEO'su Muharrem Usta'dır. Muharrem Usta, bir dönem Trabzonspor başkanı olarak görev almıştır. Aynı zamanda Medicalpark'ın da sahibidir.

Medical Park Sahibi Muharrem Usta Kimdir?

Muharrem Usta , Trabzon doğumlu Türk iş adamı, doktor ve spor yöneticisi. İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı. Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Liv Hospital kime aittir?

MLP CARE KİMDİR? 1993 yılında kurulan MLP Care, Medical Park ile birlikte Liv Hospital ve VM Medical Park'ın da sahibi. 17 ilde 29 hastane, 219 ameliyathane, 4.979 yatak kapasitesi ve 16 bini aşkın çalışanı bulunuyor.

Muharrem Usta eşi kim?

Saliha Usta Muharrem Usta/Eşi

Dr Adem Elbaşı kimdir?

1994 yılında Osmangazi Üniversitesi'nden doktora derecesini alan Adem Elbaşı; Bahçeşehir Üniversitesi'nden ise Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisans derecesine sahiptir. Koçak Farma İlaç ve Kimya San. A.Ş.'de Direktörlük yapmış olan Adem Elbaşı, Saray Sağlık Hizmetleri'nin kurucusudur.

Istinye Üniversitesi kime ait?

İstinye Üniversitesi, 2015 yılında "Liv Hospital”, “Medical Park " ve "VM Medical Park" olmak üzere üç ayrı hastane markasını tek çatı altında buluşturan MLPCare Grubu'nun 25 yıllık bilgi ve birikiminin devamı olarak, 21. Yüzyıl Anadolu Vakfı tarafından İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Liv Hospital Gaziantep müdürü kimdir?

LIV Hospital Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Dr. Murat BİLBAY ve beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

Istinye Üniversitesi kime bağlı?

İstinye Üniversitesi
TürVakıf Üniversitesi
Eğitim dil(ler)iTürkçe,İngilizce
Bağlılık21. Yüzyıl Anadolu Vakfı
RektörProf.Dr.Erdal Karaöz
8 satır daha

Prof Dr Engin Ulukaya kimdir?

Engin Ulukaya, 1987 yılında mezun olduğu İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini takiben Uludağ Üniversitesinde Tıbbi Biyokimya uzmanlığını bitirmiştir. ... Ayrıca aynı üniversitenin Moleküler Kanser Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSÜMKAM) Direktörüdür.