PTT Kargo hangi günler dağıtım yapıyor?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo hangi günler dağıtım yapıyor?
  2. PTT kargo dağıtıma çıkıyor mu?
  3. PTT Kargo cumartesi günü çalışıyor mu?
  4. Haftasonu PTT kargo gelir mi?
  5. PTT kargo dağıtıma çıkarıldı ne demek?
  6. PTT kargo teslim alınmazsa ne olur?

PTT Kargo hangi günler dağıtım yapıyor?

PTT KARGO DAĞITIM SAATLERİ ​ PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günü ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

PTT kargo dağıtıma çıkıyor mu?

Bazı şubeler 08:30-13:30 arasında alım yapıyor. Bu durum her şube için geçerli değildir. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz. Harici olarak diğer PTT Kargo şubeleri hafta sonu hizmet vermezler.

PTT Kargo cumartesi günü çalışıyor mu?

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Haftasonu PTT kargo gelir mi?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

PTT kargo dağıtıma çıkarıldı ne demek?

Özellikle kargo kullanmaya yeni başlayanlar tarafından bazı terimler oldukça merak edilmekte. Bu terimlerin başında sıklıkla görülen dağıtıma çıkarıldı ibaresi yer alıyor. Dağıtıma çıkarıldı ne demek? ... Kargonuzun dağıtıma çıktığı bilgisi geldiyse, paketiniz size ulaştırması için kuryeye teslim edilmiş demektir.

PTT kargo teslim alınmazsa ne olur?

Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır. ... İkincisi ise alıcı ile gönderen arasında herhangi bir satış sözleşmesi olmaması ihtimalidir.