1 Ontology kaç TL?

İçindekiler:

  1. 1 Ontology kaç TL?
  2. Ontology Coin nasıl alınır?
  3. OMG Coin nedir?
  4. Ontology kaç adet var?
  5. Ontoloji Coin ne kadar?
  6. Ontology Coin kime ait?
  7. Ontology Coin hangi ülkenin?
  8. Bitpanda Coin nasıl alınır?
  9. OMG Network Coin hangi ülkenin?
  10. OMG Coin amacı nedir?
  11. Ontoloji Coin kaç dolar?
  12. Ontology Coin kaç dolar?
  13. Neo Kripto para hangi ülkenin?
  14. Ont Coin kaç dolar olur?
  15. Cosmos Coin nedir?

1 Ontology kaç TL?

ONT Fiyatı Canlı Veri Ontology bugünkü fiyatı ₺7.58 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺851,220,162 TRY.

Ontology Coin nasıl alınır?

ONT Nasıl Alınır Binance'te listelenmiş sabit coinleri hesabınızdaki parayı bu coinlerin tedarikçilerine havale ederek satın alın. Daha sonra bu sabit coinleri kullanarak Binance borsasından ONT satın alabilirsiniz.

OMG Coin nedir?

OMG, son derece likit bir token. An itibarıyla 200'den fazla kripto para borsası üzerinden alınıp satılabiliyor. Verilere göre en popüler işlem çiftleri arasında OMG/USDT, OMG/BTC ve OMG/ETH bulunuyor. CoinMarketCap verilerine göre, en yüksek işlem hacminin görüldüğü borsalar arasında Upbit, Binance ve OKEx geliyor.

Ontology kaç adet var?

PİYASADA KAÇ ONTOLOGY (ONT) COİN VAR? Ontology, toplam 1.000.000.000 adet ONT coin arzına sahip.

Ontoloji Coin ne kadar?

Ontology (ONT) Coin ne kadar? Ontology'nin şu anki değeri 5,66 TL. 24 saatlik işlem hacmi ise ₺738,067,189. Ontology ONT Coin, son 24 saat içerisinde yüzde 36,58 değer kaybetti. Anlık olarak CoinMarketCap sıralaması 93 ve piyasa değeri ₺4,960,905,540.77 TRY.

Ontology Coin kime ait?

Ontology (ONT) Coin kurucusu kim? Ontology 2017 yılında kimi zaman "Çinli Ethereum" olarak adlandırılan NEO'yu da geliştiren Çin merkezli şirket OnChain tarafından kuruldu. Kurucu üyeleri içinde blockchain emektarları Jun Li (güncel CEO) dışında, NEO kurucu ortakları Da Hongfei ve Eric Zhang bulunuyor.

Ontology Coin hangi ülkenin?

Ontology (ONT) Coin kurucusu kim? Ontology 2017 yılında kimi zaman "Çinli Ethereum" olarak adlandırılan NEO'yu da geliştiren Çin merkezli şirket OnChain tarafından kuruldu. Kurucu üyeleri içinde blockchain emektarları Jun Li (güncel CEO) dışında, NEO kurucu ortakları Da Hongfei ve Eric Zhang bulunuyor.

Bitpanda Coin nasıl alınır?

USD Coin nasıl alınır
  1. Bitpanda'ya kayıt olun. Bitpanda hesabı oluşturun ve e-postanızı doğrulayın.
  2. Hesabınızı doğrulayın ve para yatırın. Güvenilir kimlik doğrulama ortaklarımızdan biriyle kimliğinizi doğrulayın ve para yatırın.
  3. USD Coin alım-satımına başlayın.

OMG Network Coin hangi ülkenin?

OMG Network, Tayland doğumlu Vansa Chatikavanij tarafından kuruldu ve eskiden Omise Holding olarak bilinen Tayland merkezli bir finansal teknoloji şirketi olan SYNQA'ya bağlı bir şirket olarak faaliyet gösteriyor.

OMG Coin amacı nedir?

OmiseGo Coin merkeziyetsiz bir yapı içerisinde bulunan ve ödeme cüzdanı imkanı tanıyan Ethereum altyapısındaki bir kripto para birimidir. ... OMG Coin bu teknoloji sayesinde eş zamanlı olarak kullanıcılarının birbirleri ile ödeme ve alışveriş işlemlerini başarıyla gerçekleştirmelerini sağlamaktadır.

Ontoloji Coin kaç dolar?

Son Dakika Ontology Fiyatı Güçlü kripto para borsalarında ortalama Ontology fiyatı 0,7506 USD'dir. 1 Ontology Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir. Kripto para piyasasında #125 numarada yer alan Ontology toplam piyasa değeri olarak da 656.774.965,00 Dolar değerine sahiptir.

Ontology Coin kaç dolar?

Güçlü kripto para borsalarında ortalama Ontology fiyatı 0,8692 USD'dir. 1 Ontology Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir.

Neo Kripto para hangi ülkenin?

Çin'in Ethereum'u olarak da adlandırılan NEO coin, dijitalleştirilmiş ödemelerin, kimliklerin ve varlıkların bir araya geldiği yeni bir ekonomi olarak adlandırılıyor.

Ont Coin kaç dolar olur?

Son Dakika Ontology Fiyatı Güçlü kripto para borsalarında ortalama Ontology fiyatı 0,8860 USD'dir. 1 Ontology Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir.

Cosmos Coin nedir?

Cosmos, Blockchain İletişim Protokolü (IBC) ve California menşeili startup olan Tendermint partnerliğinde geliştirilmiş ve yenilikçi bir internet teknolojisinin temeli olmayı amaçlayan bir varlıktır. ... Para takası için ise özel olarak blockchain sistemini kullanılır kılıyor.