iPhone 7 kamera özellikleri nasıl?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 kamera özellikleri nasıl?
  2. iPhone 7 kamera iyi mi?
  3. iPhone 7 kamera Gece Modu nasıl açılır?
  4. iPhone 7 de Portre modu var mı?
  5. iPhone 7 ne kadar daha kullanılır?
  6. iPhone 12 kamerası kaç mp?
  7. iPhone 12 Pro Max kamera kaç mp?
  8. iPhone 1.2 Mini Gece Modu nasıl açılır?
  9. iPhone 7 ön Kamera neden bulanık?
  10. iPhone 7 portre modu nasıl açılır?
  11. Portre modunda F kaç olmalı?
  12. iPhone ömrü ne kadar?

iPhone 7 kamera özellikleri nasıl?

Kamera
  • 12 MP geniş açılı ve 12 MP telefoto çift kamera.
  • Geniş açı: ƒ/1.8 diyafram.
  • Telefoto: ƒ/2.8 diyafram.
  • 2 kat optik yakınlaştırma; 10 kata kadar dijital yakınlaştırma.
  • Portre modu.
  • Optik görüntü stabilizasyonu.
  • Altı bileşenli lens.
  • Dört LED'li True Tone Flash.
Daha fazla öğe...

iPhone 7 kamera iyi mi?

DxOMark tarafından yayınlanan rapora göre iPhone 7 kamera testinden 86 puan alıyor. ... Yani, DxOMark sonuçlarına göre iPhone 7'den daha iyi bir görüntü kalitesi sunan kameraya sahip 6 telefon bulunuyor.

iPhone 7 kamera Gece Modu nasıl açılır?

Kamera uygulamasını açın ve parmağınızı kaydırarak Portre moduna geçin. Ekranınızdaki ipuçlarını izleyin. Deklanşör düğmesine dokunun.

iPhone 7 de Portre modu var mı?

En çok kullanılan 10 kameradan 8'i iPhone kameraları oldu. Iphone 7'lerdeki 'Portre modu', otomatik olarak yüzleri netleştirip arka planı flulaştırarak muhteşem bir alan derinliği efekti yaratıyor. ... Portre modu çekerken telefoto lens kullanıldığından 2,5 metre mesafede durmanız önemli .

iPhone 7 ne kadar daha kullanılır?

Destek sonlanma tarihi ay olarak Eylül-Ekim aylarıdır. Özetle her bir iPhone modeli çıkış tarihinden itibaren ortalama 7 yıl kullanım ömrü sunmaktadır.

iPhone 12 kamerası kaç mp?

A14 Bionic chip ile gelecek olan cihazın arka tarafında iki adet kamera bulunuyor. Bu iki kamera da 12 MP değerinde. 6.1 inç ekrana sahip olan iPhone 12 4GB RAM ile geliyor. Apple'ın bu modelde sunduğu depolama seçecekleri ise GB, 256 GB şeklinde.

iPhone 12 Pro Max kamera kaç mp?

iPhone 12 Pro Max kamera özellikleri Bu kameraların teknik özelliklerine bakacak olursak karşımıza 12 megapiksellik f/1.6 diyafram açıklığına sahip ana kamera, 12 megapiksellik f/2.4 diyafram açıklığına sahip geniş açılı kamera ve yine 12 megapiksellik f/2.2 diyafram açıklığına sahip telephoto kamera çıkıyor.

iPhone 1.2 Mini Gece Modu nasıl açılır?

Kamera uygulamasını açın, ardından Hızlı Çekim'i görene kadar en sola kaydırın. Videonuzu çekmek için Deklanşör düğmesine dokunun. Gece modunda Hızlı Çekim; iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'te kullanılabilir.

iPhone 7 ön Kamera neden bulanık?

iPhone kamera neden bulanık gösterir Kamera alınan darbeler sebebi ile hasar görebilir, Kamerayı koruyan lens (arka kameralar için) çizilmiş olabilir, Koruyucular (ön kamera için) bulanık çekim yapılmasına sebep olabilir.

iPhone 7 portre modu nasıl açılır?

iPhone'unuzda Portre modunu kullanma
  1. Kamera uygulamasını açın ve parmağınızı kaydırarak Portre moduna geçin.
  2. Ekranınızdaki ipuçlarını izleyin. Portre modu hazır olduğunda aydınlatma efektinin adı (örneğin Doğal Işık) sarıya döner.
  3. Deklanşör düğmesine dokunun.

Portre modunda F kaç olmalı?

Portre çekim için lens açıklığı ve kamera özellikleri. Herhangi bir lensle portre fotoğraflar çekmek mümkün olsa da, klasik portre çekimi için geniş bir diyafram açıklığı sunan bir lense ihtiyacınız var. f/1.8 ile f/2.8 arasındaki maksimum diyafram açıklığı genellikle mükemmeldir.

iPhone ömrü ne kadar?

Cihazın kullanım sırasında yaşadığı eskime payı, Apple'ın planlı batarya eskitme işlemleri gibi pek çok durum iPhone kullanım ömrü üzerinde olumsuz etki yaratabilir. Yine de genel olarak özetlemek gerekirse bir iPhone'un kullanım ömrü için 4 ile 5 yıl arasında değişir diyebiliriz.