Bakkal marketler kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. Bakkal marketler kaça kadar açık?
  2. Market izni kaça kadar?
  3. Yeni yasaklarda marketler kaça kadar açık?
  4. En yakın market saat kaça kadar açık 2021?
  5. Pandemi döneminde marketler kaçta kapanıyor?
  6. BİM sabah saat kaçta açılıyor?

Bakkal marketler kaça kadar açık?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşların zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlar hariç) ikametlerine en yakın ...

Market izni kaça kadar?

"Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Cumartesi-Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ...

Yeni yasaklarda marketler kaça kadar açık?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde marketler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. 1 Haziran itibariyle tüm yurtta uygulanmaya başlayacak kademeli normalleşme adımları kapsamında marketlerin de çalışma düzeni genelgede yer aldı.

En yakın market saat kaça kadar açık 2021?

A101, BİM, ŞOK HAFTA İÇİ MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ 2021 Online market ve yemek sipariş firmalarının hafta içi ve hafta sonu 07.00-00.00 saatlerinde evlere veya adrese servis şeklinde çalışabilecekler.

Pandemi döneminde marketler kaçta kapanıyor?

Günlük yaşamda en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen marketlerin çalışma saatleri pandemi nedeniyle genelge ile belirlendi. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sokağa çıkma yasağı 22.00-05.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

BİM sabah saat kaçta açılıyor?

Online market ve yemek sipariş firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00 - 24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabileceklerdir. BİM hafta içi 09:00 - 21:00 arası çalışıyor.