PTT kaç saatlerinde açık?

İçindekiler:

  1. PTT kaç saatlerinde açık?
  2. PTT Kargo Kapanmada açık mı?
  3. PTT Kargo Cumartesi günü açık mı?
  4. PTT Cumartesi günü açık olur mu?
  5. Kısıtlamada kargo şubeleri açık mı?
  6. Sokağa çıkma yasağında PTT kargo çalışıyor mu?
  7. PTT kargolar Cumartesi Pazar çalışıyor mu?
  8. Yasaklarda Kargo çalışıyor mu?
  9. Bayramda Kargo şubeleri açık mı?

PTT kaç saatlerinde açık?

PTT'ler hafta içi 08:30 – 17:30 arasında hizmet veriyorlar. PTT ve PTT kargo aracılığıyla işlem yapacak olanlar hafta içi her gün 17:30'a kadar işlemlerini gerçekleştirebilirler. Öğlen saatlerinde ise 1 saatlik araları bulunan PTT'ler 12:30-13:30 arası ya da 12:00-13:00 arası kapalı olabiliyorlar.

PTT Kargo Kapanmada açık mı?

Tam kapanma kapsamın ilan edilen sokağa çıkma yasağında PTT'nin açık olacağı yayınlanan genelge ile belirlendi. Tam kapanma döneminde PTT'ler 10:00- 16:00 arasında hizmet vermeye devam edecekler.

PTT Kargo Cumartesi günü açık mı?

Kapanış saati olan 17.30'a kadar hizmet vermeye devam eder. PTT KARGO CUMARTESİ, HAFTA SONU DAĞITIM YAPIYOR MU? PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz.

PTT Cumartesi günü açık olur mu?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

Kısıtlamada kargo şubeleri açık mı?

Tam kapanma genelgesi içerisinde Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi de paylaşıldı. Bu listenin 22. maddesinde “Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları” da bulunuyor. Bu nedenle kargocular kısıtlamadan muaf olacaklar.

Sokağa çıkma yasağında PTT kargo çalışıyor mu?

Sokağa çıkma yasaklarının detaylarını içeren genelgeye göre kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, sokağa çıkma yasağı uygulamasından muaf tutuluyor. Sokağa çıkma yasağında kargolar dağıtım yapabilecek.

PTT kargolar Cumartesi Pazar çalışıyor mu?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

Yasaklarda Kargo çalışıyor mu?

Genelgede yer alan ibarelere göre kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar yasaklardan muaf olacak.

Bayramda Kargo şubeleri açık mı?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak.