AÖL online sınav olacak mı?

İçindekiler:

  1. AÖL online sınav olacak mı?
  2. Açıköğretim Lise Online sınavda kamera var mı?
  3. Online sınavda kamera var mı?
  4. AOL Sinavinda internet giderse ne olur?

AÖL online sınav olacak mı?

Açık Öğretim Lisesi 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 3. dönem sınavlarının 03-04 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacağı belirtildi. Sınavlar 03 Temmuz 2021 tarihi saat 09.30' dan 07 Temmuz 2021 tarihi saat 23.59'a kadar online olarak yapılacak.

Açıköğretim Lise Online sınavda kamera var mı?

Zaten baktığımızda üniversitelerle yapılan sınavlarda da yine kamera ve mikrofon gibi aletler kullanılmıyor ki Açık Lise sınavında da olmayacaktır.

Online sınavda kamera var mı?

Kamera, mikrofon özelliği ve internet bağlantısı olan bir bilgisayar ile uzaktan güvenli şekilde sınav işlemleri gerçekleştirilmektedir. Sınav başlatılmadan önce adayın sınava katılacağı bilgisayar için mikrofon ve kamera kontrolleri sağlanır ve ekran paylaşımında bulunması için yönlendirmeleri takip eder.

AOL Sinavinda internet giderse ne olur?

Ayrıca arka planda çalışan ve internet bağlantısı kullanan uygulamalar varsa bunlar da kapatılacaktır. Sınav anında başka bir program, tarayıcı veya sayfa açılması hâlinde öğrenciye uyarı mesajı verilecek, açılan program, tarayıcı veya sayfanın kapatılmaması durumunda öğrencinin o derse ait sınavı iptal edilecektir.